Piwodziej dla piwowarów w BrowarBizie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23903

Piwodziej dla piwowarów w BrowarBizie

Po dwumiesięcznej przerwie w dostępie do surowców i sprzętów piwowarskich wreszcie nastąpił przełom Od ok. północy w BrowarBizie funkcjonuje znowu sklep dla Piwowarów Domowych. Jest to wspólne przedsięwzięcie z Piwodziej.pl.

Po zakończeniu współpracy z Piwowar.biz wraz z ostatnim dniem sierpnia br., poszukiwałem partnera do prowadzenia takiego sklepiku w Browar.Bizie i nie ukrywam że wybór padł na Piwodzieja dość szybko. Prowadzą go nasi Forumowiwcze - Maidenowiec & Adela.

Nie jest to zatem całkiem nowy odrębny sklep. Miałem co prawda kilku chętnych do poprowadzenia od zera takiej działalności (dziękuję za zgłoszenia), ale postawiłem na partnerskie nawiązanie współpracy z istniejącym sklepem, gdyż czas na eksperymenty na podobnej zasadzie co Piwowar.biz jak dla mnie już minął i niekoniecznie chciałem tą samą drogę od nowa przechodzić. Zresztą zanim jeszcze ponad rok wstecz ruszył Piwowar.biz czy Piwodziej i ja wybierałem wtedy partnera do współpracy - to wahałem się właśnie co do wyboru między ofertą Shlangbauma (Piwowar.biz) a Maidenowca (późniejszy Piwodziej). Wtedy wybrałem tego pierwszego. Historia zatoczyła jednak koło

Ok, to może teraz konkrety.

Sklepik partnerski w BrowarBizie zawiera analogiczną ofertę co Piwodziej bezpośrednio na swoich stronach. Produkty są w tych samych cenach. Z tą jednak różnicą że:

- nasi PremiumUżytkownicy mają zachowaną swoją zniżkę, przynajmniej w drobnym zakresie;

- kupując produkty Piwodzieja przez BrowarBiz wspierasz działalność BrowarBizu, ponieważ pewien procent od wartości zakupionych tu produktów wędruje do kasy BrowarBizu;

Nasza współpraca nie ograniczy się tylko do sprzedaży produktów za pośrednictwem sklepiku partnerskiego, będziemy starać się wspólnie rozwijać działy piwowarsko-domowe w BrowarBizie i inne inicjatywy związane z piwowarstwem domowym w BrowarBizie.

=====================

Nad przedstawieniem oferty tutaj jeszcze pracujemy z Piwodziejem, nowe zdjęcia są w drodze, opisy będą odświeżane i "ulepszane" na bieżąco. Zapewne trzeba będzie usprawnić nieco widok kategorii w sklepiku, bo przy tej liczbie produktów, obecna formuła nie jest zbytnio przejrzysta.

Jeśli natkniesz się na jakieś błędy - będziemy wdzięczni za zgłoszenie, oczywiście sugestie także mile widziane.

Jeszcze utworzę dla Piwodzieja odrębny dział na Forum, by można było dyskutować na temat oferty, komentować produkty itp.

Link do sklepu:

Jeśli masz ochotę skomentować ten temat, zapraszam tu:
    Twoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23903

Nieopodal uruchomiłem dla Piwodzieja dział forumowy:

Ogłoszenia sklepu dla piwowarów - Piwodziej, informacje o nowych produktach, Twoje pytania do Sklepu i jego oferty.

gdzie można już konkretnie odnosić się do oferty sklepu.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23903

Niniejszym chciałbym podziękować naszym Piwodziejom za tych 2,5 roku współpracy w ramach sklepu Partnerskiego BrowarBizu a także podziękować BrowarBizowiczom za dokonywanie zakupów w sklepie partnerskim BrowarBizu. Nie pamiętam aby zgłaszane mi były jakieś krytyczne uwagi dotyczące realizacji zamówień, więc jak sądzę byliście zadowoleni z pracy Piwodziejów. Tym samym i ja jestem zadowolony z profesjonalnego podejścia do naszej współpracy od strony Partner-Klient. Współpraca nasza w zakresie sklepu zakończyła się z powodu niewspółmiernego nakładu pracy do uzyskiwanych efektów. Mimo powyższego liczę na dalszą aktywność merytoryczną Piwodziejów w browarbizowej społeczności.

Comment

Przetwarzanie...