Komisja do spraw nacisków znowu nie wychwyciła nacisków - zatem mamy jeszcze raz w tym roku szybką akcję koszulkową. Jest to poniekąd zgodne z pierwotnym planem, aby koszulki BrowarBizowe były dostępne do zamówienia co najmniej 2 razy w roku. Niezgodny z założeniami jest natomiast napięty terminarz. Ale co tam. Mam nadzieję że naciskającym wystarczy czasu. A! Nie doceniać też nie należy - działania PRZY OKAZJI - zostało jeszcze kilka koszulek zlotowych do realizacji dla spóźnialskich zlotowiczów. Niezależnie od powodów - chętnych zapraszam do udziału w akcji.
Tym razem dwa znane już tegoroczne nowe wzory i reedycja starych projektów.
Koszulka Górnofermentacyjna Ale? Ale! w 2 wariantach z możliwością dodania np. Twojego nicka:
Koszulka Alterglobalistycznopiwna Dość utyskiwania w 2 wariantach:
A także ponownie:
najprostszy wzór, bez żadnych nadruków, tylko browar.bizowy haft z możliwością dodania np. Twojego nicka:
Dodatkowo przy okazji dostępne są też starsze wzory:
Koszulka Porterowa w 3 wariantach (w odświeżonej wersji IV kwartał 2009), z możliwością dodania np. Twojego nicka:
Lud Pragnie Pszenicy w 2 wariantach z możliwością dodania np. Twojego nicka:
oraz koszulki z tajnym hasłem "******. Prawie jak piwo."
Ew. komentarze i pytania proszę kierować do tematu:
Tym razem dwa znane już tegoroczne nowe wzory i reedycja starych projektów.
Koszulka Górnofermentacyjna Ale? Ale! w 2 wariantach z możliwością dodania np. Twojego nicka:
Koszulka Alterglobalistycznopiwna Dość utyskiwania w 2 wariantach:
A także ponownie:
najprostszy wzór, bez żadnych nadruków, tylko browar.bizowy haft z możliwością dodania np. Twojego nicka:
Dodatkowo przy okazji dostępne są też starsze wzory:
Koszulka Porterowa w 3 wariantach (w odświeżonej wersji IV kwartał 2009), z możliwością dodania np. Twojego nicka:
Lud Pragnie Pszenicy w 2 wariantach z możliwością dodania np. Twojego nicka:
oraz koszulki z tajnym hasłem "******. Prawie jak piwo."
Ew. komentarze i pytania proszę kierować do tematu:
Comment