Propozycje i sugestie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maidenowiec
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2287

Propozycje i sugestie

W ramach racjonalizatorskiego podejścia frontem do klienta otwieram ten temat. Jeżeli macie jakieś sugestie dotyczące działania sklepu, asortymentu, nowości które mogłyby się pojawić ten temat jest doskonałym miejscem na uzewnętrznienie swoich potrzeb
    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
  • DanielJakubowski
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.12
    • 791

Fajnie by było, gdyby można było dodawać do koszyka towary na głównej stronie będącej wykazem produktów (z jednoczesnym określeniem od razu ilości sztuk), a nie dopiero po kliknięciu na szczegóły produktu.

Jeśli chodzi o asortyment to:

- jodophor
    - tanie kapsle twarde
    - fermentatory jakieś też by pewnie się przydały
    Pozdrawiam
    dj

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedzi
      Fajnie by było, gdyby można było dodawać do koszyka towary na głównej stronie będącej wykazem produktów (z jednoczesnym określeniem od razu ilości sztuk), a nie dopiero po kliknięciu na szczegóły produktu.
      To jest też moja uwaga, szlag mnie trafiał od ilości kliknięć myszką przy zamówieniu
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Maidenowiec
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 2287

A wiecie, że nie zwróciłem na to uwagi? Rzeczywiście, przy większej ilości towarów w zamówieniu musi to być irytujące. Zapytam ART'a czy da się coś takiego zrobić.

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• coder
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.10
          • 1347

Podoba mi się, że można u Was kupic słody belgijskie, tak naprawdę brakuje mi tylko jeszcze Cara-Vienne.
          A jeżeli macie mozliwość przy okazji sprowadzić zwykłe belgijskie słody: belgijski pilzneński, carapils i inne...

Comment

• Maidenowiec
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 2287

Nasz pilzneński jest Brewferm'u, więc ten akurat jest belgijski

Comment

• coder
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.10
              • 1347

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi
              Nasz pilzneński jest Brewferm'u, więc ten akurat jest belgijski
              No faktycznie, i monachijski, i pale, i czekoladowy... Jak będę warzył piwa belgijskie, to skorzystam.

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Mi brakuje słodu włoskiego, żeby uwarzyć jakieś gówno nie do wypicia, jak Nostra Azurro.

Comment

• jacer
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2006.03
                  • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                  Mi brakuje słodu włoskiego, żeby uwarzyć jakieś gówno nie do wypicia, jak Nostra Azurro.
                  przechmieliny
                  Milicki Browar Rynkowy
                  Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                  "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                  "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                  No Hops, no Glory :)

Comment

• hasintus
                    • 2006.07
                    • 850

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                    Krzysiu to piwo nazywa się Nastro Azzurro co znaczy tyle co "niebieska wstążka" która zresztą widnieje na etykiecie. Jest to ulubiony napój włoskich muratorów. A "Nostra" może być "Cosa" ale z nią lepiej nie zaczynać .

Comment

• Marusia
                      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
                      przechmieliny
                      E tam, pomijając jedno słowo post jest całkiem zabawny

Krzysiowi chodzi o to - i podzielam to zdanie - że z podstawowych słodów można uwarzyć każde piwo, pilzneński to pilzneński i już
                      www.warsztatpiwowarski.pl
                      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23929

dla osób chcących zakupić kilka sztuk danego produktu - wystarczy wrzucić jeden raz produkt do koszyka. Później, przeglądając zawartość swego koszyka można z palca wpisać liczbę sztuk. eto wsjo.
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Seta
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.10
                          • 6964

Przydałby się zestaw startowy (albo dwa - dla zacieraczy i ekstaktowców), słód zakwaszający (może być włoski ), zwykłe kapsle. Moglibyście nawiązać współpracę z garażowym producentem chłodnic i filtratorów.
                          Może jakieś dodatki typu curacao i płatki pszenne (w mniejszych miejscowościach trudno dostać).
                          Ale mnie nie słuchajcie - kupiłem u Was prawie 100kg i na razie chwatit' - nie jestem już potencjalnym klientem...

Comment

• kopyr
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2004.06
                            • 9475

W BA nie ma laktozy, wiem gdzie kupić, ale pewnie wielu piwowarów szuka i znaleźć nie może, więc chyba warto wprowadzić.
                            blog.kopyra.com

Comment

• hasintus
                              • 2006.07
                              • 850

W piwowar.biz była szklana menzurka do balligomierza i jak dobrze pamiętam sterylne plastikowe probówki do zbierania gęstwy. Warto też mieć lubelski w szyszkach (chyba nikt nie oferuje). Jakby jeszcze była kolba stożkowa do startera. Ot takie tam fanaberie.

Comment

Przetwarzanie...
                              X