A zawór w kranie zna? Trza zamykać kończąc nalewanie do jednej butelki i otworzyć dopiero po podstawieniu kolejnej
Początek nowego sezonu
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziA zawór w kranie zna? Trza zamykać kończąc nalewanie do jednej butelki i otworzyć dopiero po podstawieniu kolejnej
Comment
-
-
Przypominam, że dzisiaj ostatni dzień promocyjny: http://www.browar.biz/sklep.php?ids=3&kat=1211- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPrzypominam, że dzisiaj ostatni dzień promocyjny: http://www.browar.biz/sklep.php?ids=3&kat=1211
"Cena promocyjna (tylko do 01-11-2008 włącznie!)" (Cytat ze sklepu oczywiście)
Chyba coś Ci się pomyliłoLast edited by kolomar; 2008-10-31, 23:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kolomar Wyświetlenie odpowiedzi"Cena promocyjna (tylko do 01-11-2008 włącznie!)" (Cytat ze sklepu oczywiście)
Chyba coś Ci się pomyliło
Jurto ten dzień co wspomniałeś czyli koniec promocji.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNiby co?
Jurto ten dzień co wspomniałeś czyli koniec promocji.
Ano to, że ART napisał, że wczoraj był ostatni dzień promocji a promocja jest do 01.11 włącznie, więc jeszcze cały jutrzejszy dzień.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kolomar Wyświetlenie odpowiedzi"Cena promocyjna (tylko do 01-11-2008 włącznie!)" (Cytat ze sklepu oczywiście)
Chyba coś Ci się pomyliłoLast edited by ART; 2008-10-31, 23:34.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziot problem ze zmianą czasu i czasem na serwerze. Promocje sobie znikną per automat do godziny 1.00. Zresztą nie za bardzo rozumiem zamawiania na ostatnią chwilę w dzień świątecznyLast edited by kolomar; 2008-11-01, 00:10.
Comment
-
-
Po zmianie czasu na zimowy, osoby które nie były zalogowane i/lub miały niewłaściwe ustawienia strefy czasowej dla swego konta mogły faktycznie na to nie zwrócić uwagi. Nie mniej jednak już za późno na ewentualne kosmetyczne poprawki, bo dzień świąteczny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wczoraj zamawiałem, czyli jeszcze powinno być OK, a jak wywołałem PROMOCJĘ, to było pięć pustych stron, serwer pracuje chyba w jakimś południowo-afrykańskim czasie !!!
zamówienie składałem przed 12 w południePiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Jeżeli składałeś, to nie przez browarbiz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Moje uwagi/odpowiedzi tyczą się browar.biz i zakupów dokonywanych przez browarbiz właśnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment