Spokojnie, właśnie robię taki starter (na cukrze trzcinowym zwykłym, starter ze skosa dość leciwego-6 miesięcy),dam znać za jakiś tydzień co z tego wyszło, raczej pare dni potrwa to namnażanie,to dopiero będzie wyzwanie,3 stopniowy starter na cukrze.
Okaże się czy moja teoria jest dobra ,że nieważne co za cukier, byle drodze się namnożyły, nie dostaną żadnego szoku czy o co tam chodzi,
czy Twoja, że musi być na bazie brzeczki piwnej.
No właśnie, właściwie nie napisałeś dlaczego musi być na brzeczce.
Zrobić relacje fotograficzną, że nie ściemniam, czy uwierzysz na słowo ?
Okaże się czy moja teoria jest dobra ,że nieważne co za cukier, byle drodze się namnożyły, nie dostaną żadnego szoku czy o co tam chodzi,
czy Twoja, że musi być na bazie brzeczki piwnej.
No właśnie, właściwie nie napisałeś dlaczego musi być na brzeczce.
Zrobić relacje fotograficzną, że nie ściemniam, czy uwierzysz na słowo ?
Comment