Update piwo w butelkach wyszło 45 sztuk po 0,5 l Dwa tygodnie w domu refermantacji z pomocą 200 g suchego ekstraktu słodowego później piwnica i myślę że za około tydzień będzie otwarcie pierwszej butelki do testu :P
Kwaśny zapach warki po burzliwej fermentacji
Collapse
X
-
Na Twoim miejscu co kilka dni sprawdzałbym dla swojego bezpieczeństwa nagazowanie tego specyfiku, dużo towaru dodałeś do refermentacji - 9 g na litr...Last edited by ART; 2017-09-25, 14:52.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment