Browar w restauracji.

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • georgegeorge
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.10
    • 1

    Browar w restauracji.

    Witam wszystkich.
    Potrzebuję informacji na temat dostawców/producentów browarów restauracyjnych. Wydajność około 2000 l/miesiąc. Może coś polecicie?
    Pozdrawiam.
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10768

    #2
    Minibrowary, kaspar, chińskie. Zobacz jakie browary sa w Twojej okolicy i podejdź pogadać
    Mniej książków więcej piwa

    Comment

    • Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6056

      #3
      Uderz do forumowego Krzysztofa.
      Nie da Ci ojciec , matka ani sąsiadka takiej wiedzy w tej materi jaką on ma.
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

      Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

      Comment

      • e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19260

        #4
        Krzysztof, ale i slawekkazek z pacovské strojírny.

        Comment

        • e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19260

          #5
          Poza tym austriacki SALM (Andrzej Dusza), Minibrowary.pl Andrzeja Gałasiewicza, Arek Tyburski (stawiał ostatnio browar w Przemyślu), Inomero z Piekar (jednak głównie rzemieślnicze browary), lubelski Braumax, ukraiński Schulz (nie za wiele ich postawili u nas). A poza tym słowackie i czeskie firmy (Destila, Svidnik). I Eurolux.
          Last edited by e-prezes; 2019-07-16, 11:27.

          Comment

          Przetwarzanie...
          X