Witam i dzień dobry
Zabieram sie do pierwszej warki z zacieraniem. Wiele niejasności udało mi się, dzieki temu forum, zrozumieć, ale wciaż mam problem jak utrzymać tak dokładnie temperatury przy zacieraniu. Na zwykłej kuchence gazowej wydaje mi się to wręcz niemozliwe...
Czym też najlepiej mierzyć temperaturę?
Pytanie to już pojawiło się na tym forum, ale niestety, przynajmniej mi, nie udało znaleźć jasnej odpowiedzi.
Dziękuję serdecznie za pomoc i pozdrawiam
elroy
Zabieram sie do pierwszej warki z zacieraniem. Wiele niejasności udało mi się, dzieki temu forum, zrozumieć, ale wciaż mam problem jak utrzymać tak dokładnie temperatury przy zacieraniu. Na zwykłej kuchence gazowej wydaje mi się to wręcz niemozliwe...
Czym też najlepiej mierzyć temperaturę?
Pytanie to już pojawiło się na tym forum, ale niestety, przynajmniej mi, nie udało znaleźć jasnej odpowiedzi.
Dziękuję serdecznie za pomoc i pozdrawiam
elroy
Comment