Nieco zamarło nam forum z amatorskim browarnictwem. Tak mnie się widzi. Aby temu zapobiec wprowadziłem nowy temat.
Cytat:"od 20 do 30 minut przerwa przy temperaturze 62° C"
Dotyczy ostatniego artykułu Volkera.
Jako amator, ale nie nieuk lecz niewiedzący a pragnący poszerzać horyzonty pytanie:
Czy przez przerwę mam rozumieć przerwanie podgrzewania w momencie uzyskania temp. 62 stopni czy dalsze podgrzewanie ze stałą temperaturą 62 stopni przez 20-30 minut.
Cytat:"od 20 do 30 minut przerwa przy temperaturze 62° C"
Dotyczy ostatniego artykułu Volkera.
Jako amator, ale nie nieuk lecz niewiedzący a pragnący poszerzać horyzonty pytanie:
Czy przez przerwę mam rozumieć przerwanie podgrzewania w momencie uzyskania temp. 62 stopni czy dalsze podgrzewanie ze stałą temperaturą 62 stopni przez 20-30 minut.
Comment