Jak zacząć? Jaki koszt "startowego zestawu" do browarnictwa amatorskiego? Jestem bardzo początkująca :-(
Jak zacząć?
Collapse
X
-
Ja bym nie zaczynał w Prima Aprilis"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
-
👍 1
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karolina2000 Wyświetlenie odpowiedziJak zacząć? Jaki koszt "startowego zestawu" do browarnictwa amatorskiego? Jestem bardzo początkująca :-(
Stawiam, że ok 500-600 złych jakby startować bez żadnych znajomych piwowarów gotowych pożyczyć coś z gratow (chłodnica), czy babci z emaliowanym garnkiem 30 litrów.
Rzuć okiem na pliki z galerii sąsiedniego forum:
Jeśli nie jesteś primaaprilisowym botem pytaj, na pewno dostaniesz sensowne odpowiedzi.
Last edited by zasada; 2022-04-02, 11:57.Każde zwierzę koi dotyk
Blaszony
Comment
-
-
Comment
-
-
Powiem szczerze, sam się borykam z tym tematem... Niby wiem co i jak, ale sprzęt się zmienił i pewnie będę skłonny do automatów, bo lata już praktykowałem klasycznie. Są jakieś prezentcje sprzętu, bo chętnie poznam różnice i w ogóle...
Comment
-
-
Jeśli na zwykłych garach warzenie nie szło, to oglądanie lepszych garów nic nie zmieniLast edited by ART; 2023-10-18, 06:39.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment