poszukiwani piwowarzy w okolicach Tychów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • redart
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.05
    • 70

poszukiwani piwowarzy w okolicach Tychów

Czy ktoś w okolicy Tychów warzy swoje domowe piwko?
    Jeszcxze nigdy się w to nie bawiłem i gdybym mógł się poprzyglądać to zgłaszam wielką chęć.
    redart
  • redart
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.05
    • 70

Jeszcze ja - chcę przejść małe szkolenie w tym temacie.
    redart

Comment

Related Topics

Collapse

• piwopaliwo
      Piwo w dęblinie i okolicach?
      piwopaliwo
      Cześć, poszukuje info czy gdzieś w Dęblinie (woj. lubelskie) czy jego bliskich okolicach będę w stanie kupić piwo rzemieślnicze. Wiem że jest coś w Puławach, ale nie będę w stanie tam niestety podjechać, więc potrzebuję znaleźć coś bliżej. Może jest jakiś sklep nie umieszczony na mapach piwnych?
      2021-06-12, 09:27
    • Stankoos
      Szukam wszystkiego związanego z browarami w Lubaniu i okolicach
      Stankoos
      Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
      2022-07-17, 11:14
    • darekd
      Flensburger, Strand-Lager
      darekd
      Byłoby miło wyobrazić sobie, że są letnie wakacje nad zachodnią częścią Bałtyku i w okolicach Flensburga (land Szlezwik-Holsztyn zwany przez miejscowych Schleswig-Holstein) i popijać sobie na plaży nowość ze znanego browaru z tego miasta. Tą nowością jest Strand-Lager (Lager Plażowy)....
      2025-01-18, 23:56
    • pebejot
      Bieruń, pl. Św.Walentego 2, Browar / Pub / Restauracja Stylowa
      pebejot
      Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
      Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
      Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...
      2025-01-04, 11:17
    • e-prezes
      Nepomucen, Michael
      e-prezes

Zapewne duża część userów pamięta, że lubię dynię w piwie (lub piwo w dyni, bo i to robiłem). Po paru latach posuchy festiwalowej musiałem sprawdzić jak obecnie piwowarzy podeszli do tematu piwa dyniowego. Wielu pamięta takie z początku fali kraftu, po tym jak grzyby po deszczu...
      2022-11-29, 13:43
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...