Jestem również chętny.
Technologia Piwowarstwa i słodownictwa -KUNZE
Collapse
X
-
-
Ja również wyrażam swoją chęć i zainteresowanie.Comment
-
Comment
-
-
Krzysztof napisał(a)
Książka jest dostępna w jezykach: niemieckim, angielskim, polskim i rosyjskim. Te wydania widziałem na własne oczy n.in na Targach w Norymberdze.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"Comment
-
Trzeba się liczyć z ceną od 350-400 PLN. Niestety wydanie w języku Polskim jest niedostępne.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Witam kolege z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności. To moje gg: 4058688. Zagadnij kiedyś. Wojtek.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wiciu_wJa jestem szczęśliwcą i ją posiadam, jest to przecież biblia dla piwowara. Książka jest również w czytelni Biblioteki wydziałowej na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności na Politechnice Łódzkiej.KempComment
Related Topics
Collapse
-
Technologia Piwowarstwa
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...-
Channel: Piwo - ogólne
2023-09-14, 12:39 -
-
Witam! Czy ma ktoś do sprzedania książkę Wolfgang Kunze - Technologia piwa i słodu wydanie polskie. Proszę składać oferty. Może ktoś wie gdzie można tą książkę zdobyć? Zdaję sobie sprawę, że to produkt mega-niszowy... (swoją drogą zastanawiam się, dlaczego wydawnictwo nie zdecydowało...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Witam!
Mam na sprzedaż książkę "Technologia piwa i słodu" Kunze'go. Twarda oprawa w bardzo dobrym stanie, grzbiet mocno się trzyma, bez zagięć. Wnętrze książki w stanie NIENAGANNYM (nawet jedna kartka nie jest zagięta, strony oczywiście kompletne), książka nie przeszła...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment