chcę otworzyć mały browar...

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • szefunio
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.01
    • 481

    #61
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
    Masz na myśli Niechanowo?
    To też będzie reaktywacja
    Robię to co lubię - produkuję piwo.

    Comment

    • tur
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.12
      • 1

      #62
      To ja może powrócę do wątku głównego: przeglądając fora znalazłem wypowiedź "człowieka z branży" który twierdzi, że mały browar, który ma szanse na utrzymanie się w Polsce powinien produkować 15-20 tys hektolitrów rocznie (nie mylić z mini browarem ) oraz, że zatrudnienie w takim browarze jest rzędu 50 osób. Przypuszczam, że przy takich założeniach produkowane by tam było piwo niepasteryzowane, sprzedawane głównie lokalnie.

      Comment

      Przetwarzanie...
      X