Bardzo cenne uwagi, naprawdę cenię sobie pomoc doświadczonych piwowarów, dzięki ! Myślę jeszcze o zastosowaniu na dnie kadzi filtracyjnej warstwy takiego sita, które stosuje się do produkcji filtrów w przepływowych ekspresach do kawy. Słód kupiłem w Browamatorze, myślę, że większość nas tam się w to zaopatruje, ufam więc, że dostałem odpowiednio zaśrutowany...?
filtracja brzeczki po chmieleniu
Collapse
X
-
Archer napisał(a)
Bardzo cenne uwagi, naprawdę cenię sobie pomoc doświadczonych piwowarów, dzięki ! Myślę jeszcze o zastosowaniu na dnie kadzi filtracyjnej warstwy takiego sita, które stosuje się do produkcji filtrów w przepływowych ekspresach do kawy. Słód kupiłem w Browamatorze, myślę, że większość nas tam się w to zaopatruje, ufam więc, że dostałem odpowiednio zaśrutowany...?
Comment
-
-
Archer napisał(a)
Słód kupiłem w Browamatorze, myślę, że większość nas tam się w to zaopatruje, ufam więc, że dostałem odpowiednio zaśrutowany...?
Comment
-
-
Archer napisał(a)
...Myślę jeszcze o zastosowaniu na dnie kadzi filtracyjnej warstwy takiego sita, które stosuje się do produkcji filtrów w przepływowych ekspresach do kawy...
Comment
-
-
przzypomnę że temat niniejszej dyskusji brzmi: "filtracja brzeczki po chmieleniu". proszę trzymać sie tego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment