Browar BlackHop istniejemy już rok.
Polskie Browary Domowe - spis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Browar Domowy 616 w Pruchniku (woj. podkarpackie). Na tę chwilę mam za sobą 13 warek + 2 cydry
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
Browar jest częścią Gospodarstwa Agroturystycznego Farma Albert Korzenie
Comment
-
Browar Domowy Andar
Comment
Related Topics
Collapse
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...2024-11-25, 17:53
-
Chyba nie ma takiego tematu ale jednak jeśli jest to proszę o usunięcie mojego wątku albo połączenie z istniejącym.
Chodzi o browary, czy to restauracyjne czy rzemieślnicze jakie upadły już po wybuchu tzw rewolucji kraftowej w naszym kraju. Trudno dokładnie wydatować kiedy taka...-
-
-
Krakus założył wątek o polskich browarach na terenach objętych żywiołem powodziowym
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ce#post2342029
a za naszą południową granicą w Czechach niestety też kilka browarów padło ofiarą wielkiej wody:...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment