później poprzenoszę nietematyczne posty do wątku stworzonego po to by komentować spis (link do komentarzy znajduje się na początku niniejszego wątku)
Polskie Browary Domowe - komentarze
Collapse
X
-
Last edited by biermann; 2004-07-01, 19:29."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
Temat poruszyłem już w innym miejscu tu ale korzystając z komentarzy może szacowni piwowarzy napisaliby tu o wielkościach swojej produkcji. Odświeżyłoby to temat a i przypomniałoby nowym piwowarom o zamieszczaniu swoich browarów w Spisie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
biermann napisał(a)
może szacowni piwowarzy napisaliby tu o wielkościach swojej produkcji. Odświeżyłoby to temat a i przypomniałoby nowym piwowarom o zamieszczaniu swoich browarów w Spisie
Sezon wiosenny 2004 zamknął się liczbą 13 (niestety pechową - warka 13 w 2 balonach, na różnych drożdżach, z czego połowa spleśniała ). W tej liczbie 3 gotowce (1 cydr), 3 z ekstraktu, reszta zacierana. Produkcję wznowię we wrześniu.
Comment
-
-
BIGB-a rozpoczynająca prace w lipcu 2003 roku do dnia dzisiejszego zrobiła 24 warki, choć na dniach się to zmieni (w najbliższy weekend zostaną popełnione kolejne dwie warki ).
biermann napisał(a)
(...) można jeszcze faktycznie dodawać informacje czy dany browar posiada etykiety bądź podstawki, czy inne piwaria.
DPG wydał etykiety
Comment
-
-
becik tutaj tak napisał(a)
Browar nr 6, "Balbinka" uważam za zamknięty, może kiedyś wznowi produkcję ale jak na razie ogłaszam definitywne zaprzestanie wszelkiej działalności.Last edited by peter_1000; 2004-10-05, 18:13.Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
... Pierwsza warka z gotowca Coopes Real Ale. ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No wreszcie się odważyłeś ujawnićLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
W zeszłym roku zarejestrowało się w sumie 88 browarów domowych,spis,ale komentarze urwały sie w październiku . Czyżby nic ciekawego odnośnie browarów domowych się nie działo. No i słabo się rok nam zaczął - nikt nowy nie zgłosił się do spisu.Last edited by biermann; 2005-02-12, 13:55."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum97. Mikrobrowar Wielkobronowicki
Lokalizacja: Kraków północny-zachód, Dzielnica IV Krowodrza, Bronowice Wielkie
P.S.Kiedyś muszę nawiazując do nazwy zrobić Vielobronovick'ego Kozla.
Super - możesz zacząć już od najbliższego piątku!! Już się nie mogę doczekać...
Last edited by strzelczyk76; 2005-06-14, 14:18.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Czyli oficjalnie możesz zacząć stawianie piwa wszystkim przez 2 tygodnie!!
Super - możesz zacząć już od najbliższego piątku!! Już się nie mogę doczekać...
Ja też się piszę na skrzyneczkę.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak100. Św. Hildegarda - Browar Domowy, Dębica
założony 31.08.2002
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkKurka, jakoś umknął mi ten temat.
Niech to będzie wskazówką dla admina.
Comment
-
Comment