Jak wam się podoba wstępny projekt mojej etykiet?? Moim zamysłem była prostota do kwadratu, miało to wszytsko wyglądać na proste ,niechlujne... niebawem zdobędę pieczątke i będę dobijał w rogu informacje o samym piwie takie jak: numer warki , date zabutelkowania, % Blg albo nazwe nie wiem jeszcze...
Etykieta browaru Wostok
Collapse
X
-
wbrew pozorom nie zawsze najładniejsza etykieta musi się równać zawartości, czasem właśnie to co najprostsze jest najlepsze, mi się pomysł podoba. Tak trzymać - etykieta jest po prostu śliczna w swojej prostocieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
becik napisał(a)
wbrew pozorom nie zawsze najładniejsza etykieta musi się równać zawartości, czasem właśnie to co najprostsze jest najlepsze, mi się pomysł podoba. Tak trzymać - etykieta jest po prostu śliczna w swojej prostocieTres Piwowares
Comment
-
-
kloss napisał(a)
Ciężko wymyślić prostszą.
Poza tym ważne jest co w środku - ja za kilkanaście tygodni będę mógł się przekonać
A za etykietę - tak trzymać, Makaron!
Comment
-
-
Makaron napisał(a)
Akurat "Wostok" to nazwa mojego browaru domowego w rogach póki co drukuje informacje na temat tego co w środku jest.Tres Piwowares
Comment
-
-
Makaron napisał(a)
Akurat "Wostok" to nazwa mojego browaru domowego w rogach póki co drukuje informacje na temat tego co w środku jest.Tres Piwowares
Comment
-
Comment