Jak wam się podoba wstępny projekt mojej etykiet?? Moim zamysłem była prostota do kwadratu, miało to wszytsko wyglądać na proste ,niechlujne... niebawem zdobędę pieczątke i będę dobijał w rogu informacje o samym piwie takie jak: numer warki , date zabutelkowania, % Blg albo nazwe nie wiem jeszcze...
Etykieta browaru Wostok
Collapse
X
-
wbrew pozorom nie zawsze najładniejsza etykieta musi się równać zawartości, czasem właśnie to co najprostsze jest najlepsze, mi się pomysł podoba. Tak trzymać - etykieta jest po prostu śliczna w swojej prostocieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
becik napisał(a)
wbrew pozorom nie zawsze najładniejsza etykieta musi się równać zawartości, czasem właśnie to co najprostsze jest najlepsze, mi się pomysł podoba. Tak trzymać - etykieta jest po prostu śliczna w swojej prostocieTres PiwowaresComment
-
kloss napisał(a)
Ciężko wymyślić prostszą..
Poza tym ważne jest co w środku - ja za kilkanaście tygodni będę mógł się przekonać
A za etykietę - tak trzymać, Makaron!Comment
-
Makaron napisał(a)
Akurat "Wostok" to nazwa mojego browaru domowego w rogach póki co drukuje informacje na temat tego co w środku jest.Tres PiwowaresComment
-
Makaron napisał(a)
Akurat "Wostok" to nazwa mojego browaru domowego w rogach póki co drukuje informacje na temat tego co w środku jest.Tres PiwowaresComment
Related Topics
Collapse
-
Witam Kolegów,
Kieruję pytanie, być może trochę naiwne, ale liczę na szczerą odpowiedź, a w ostateczności przychylność …
Ostatnio na portalu aukcyjnym eBay była oferta pakietu etykiet polskich z jedną etykieta przedwojenną z Browaru Obywatelskiego w Starogardzie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2020-09-08, 08:59 -
-
Piwo uwarzone przez dwóch Finów mieszkający w Estonii we współpracy z Pintą.
Blood Orange IPA o zawartości alkoholu 6.5%, ekstrakt (?).
BARWA: Przybrudzony ciemnopomarańczowy, opalizujący, mętny od osadu. [4]
PIANA: Bardzo wysoka i bardzo trwała, drobniutkie...-
Channel: Estonia
-
-
APA o zawartości alkoholu 6%.
Electric Nurse to kontraktowiec założony przez, jak nazwa wskazuje pielęgniarkę Idę Engström i inżyniera elektryka Petera Robertssona który był piwowarem domowym. Wspólnie warzą piwa od 2012 roku przeważnie w browarze Dugges, którego założycielem...-
Channel: Szwecja
2020-03-02, 19:58 -
-
IPA czyli jak jest napisane na kontrze Italian Pale Ale o zawartości alkoholu 5,2%
Butelka 0,33 l, niezła etykieta, brak pełnego składu, kapsel z nazwą piwa.
Barwa pomarańczowa, zamglona.
Piana wysoka, drobna, średnio trwała, zostawia koronkę na szkle.
Wysycenie:...-
Channel: Włochy
2020-01-20, 20:08 -
-
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
-
Channel: Austria
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment