zakładamy stowarzyszenie?
Collapse
X
-
Małe info na sąsiednim forum.
Prawie wszyscy zostali do jutra a nawet dłużej, niektóry wracali do domu.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Zakładamy stowarzyszenie
Mam wielką nadzieje że powstanie PSPD będzie ponad podziałami politycznym w naszym podzielonym środowisku. Jeśli tylko będziemy działać wspólnie to będzie nas dużo więcej z dużym pożytkiem dla nas. W końcu tych pare kólek różańcowych w naszym kraju zacznie konstruktywna współprace .W końcu mamy wspólną pasje i nie jest to Radio Maryja tylko dobre piwoComment
-
Co do dnia wczorajszego, to rzeczywiście świętowanie trwało długo ;-).
Rzucę garść konkretów. Jak łatwo było przewidzieć prezesem PSPD został inicjator całego przedwsięzięcia, czyli Andrzej Sadownik. Oprócz prezesa do zarządu weszły następujące osoby:
Dorota Chrapek - sekretarz.
Jacek Michna - skarbnik.
Ziemowit Fałat - wiceprezes.
Tomasz Kopyra - wiceprezes.
Jan Krysiak - członek zarządu.
Członków założycieli PSPD jest 24.
PS: za ewentualne błędy przepraszam, ale piszę na komórce w pociągu.Comment
-
Kopyr, nie tłumacz się. Dobrze wiem, że prochu nie wymyśliliście, a schody zaczną się dopiero teraz - podział zadań i robota.
Zadałem pytanie Diebelsowi - a konkretnie chodzi mi o to, żeby objaśnił, na czym polegają podział polityczne w naszym podzielonym środowisku, dlaczego niby ma ich nie być i na czym ma polegać pożytek ze wspólnego działania. Ktoś będzie za mnie mył gary po warzeniu, czy co?Comment
-
Gratulacje!
Takie akcje jak pokazy warzenia piwa, giełdy piwowarskie, konkursy, video Jestem Piwowarem Domowym czy w końcu Stowarzyszenie Piwowarów Domowych odmienią polski świat piwa, a takie ruchy oddolne przywrócą piwu należyty blask. I nic już nie będzie takie jak przedtem.Comment
-
Kopyr, nie tłumacz się. Dobrze wiem, że prochu nie wymyśliliście, a schody zaczną się dopiero teraz - podział zadań i robota.
Zadałem pytanie Diebelsowi - a konkretnie chodzi mi o to, żeby objaśnił, na czym polegają podział polityczne w naszym podzielonym środowisku, dlaczego niby ma ich nie być i na czym ma polegać pożytek ze wspólnego działania. Ktoś będzie za mnie mył gary po warzeniu, czy co?
Jest nas 10000 a będzie i 100000Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profileComment
-
Nie tak do końca , zachodnia Polska znajduję się we wschodniej Europie, także możesz się łapać na ten wschódCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Comment
-
Chodzi mi o to Krzysiu abyśmy nie tworzyli podziałów tzn. nie zamykali sie w okreslonym kręgu . tzn. Najważniesi w naszym fachu nie negowali siebie nawzajem w swoich działaniach na rzecz br.am. Jeśli coś zrobi śląsk to i wschód niech pomaga i na odwrót.
Czasy Frontu Jedności Narodu już na szczęście minęły. Siła dowolnego ruchu amatorskiego leży w różnorodności, a nie w jakiejś sztucznej jedności pod kierunkiem jedynie słusznej Przewodniej Siły. Po kiego diabła tworzyć jakąś psychozę zagrożenia? Ludzie są różni. Jedni będą chcieli wspólpracować, inni nie. Jak w życiu. Żeby jeździć na rowerze, nie potrzebujesz licencji Polskiego Związku Kolarskiego.Comment
Comment