Powiedziała o tyle nieprecyzyjnie, że browar Warka organizuje Profesjonalia Piwowarów (domowych) i Barmanów w Kazimierzu. Nic zaś mu do Festiwalu w Żywcu.
Wyraziła się o tyle nieprecyzyjnie, że z surowców niesłodowanych używają grysu kukurydzianego, chmielą ekstraktem i troszeczkę granulatem (a nie jakąś pastą), a tradycyjnie rzeczywiście robi się z wody, słodu, chmielu i drożdży.
Myślę, że Leżajsk i Elbląg nie. Przynajmniej na razie. Cieszyn szczyci się Grand Championem i tym, że swoją siedzibę w browarze ma PSPD, Żywiec szczyci się Festiwalem Birofilia, a Warka powinna się szczycić Profesjonaliami.
Powiem Wam lepszy numer. W GŻ tak pokochali piwowarów domowych, że próbują to szlachetne hobby zaszczepić wśród swoich pracowników. (serio) Także ani chybi za rok lub dwa całe podium w Żywcu będzie ich.
Wyraziła się o tyle nieprecyzyjnie, że z surowców niesłodowanych używają grysu kukurydzianego, chmielą ekstraktem i troszeczkę granulatem (a nie jakąś pastą), a tradycyjnie rzeczywiście robi się z wody, słodu, chmielu i drożdży.
Myślę, że Leżajsk i Elbląg nie. Przynajmniej na razie. Cieszyn szczyci się Grand Championem i tym, że swoją siedzibę w browarze ma PSPD, Żywiec szczyci się Festiwalem Birofilia, a Warka powinna się szczycić Profesjonaliami.
Powiem Wam lepszy numer. W GŻ tak pokochali piwowarów domowych, że próbują to szlachetne hobby zaszczepić wśród swoich pracowników. (serio) Także ani chybi za rok lub dwa całe podium w Żywcu będzie ich.
Comment