zakładamy stowarzyszenie?
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
Uff... no to uspokoiłeś mnie Kopyrze, bo już zaczynałem się martwić
A co do tak sugestywnie przedstawionego spisu koncernowego szajsu, to przynaję się, że zdecydowanej większości tych produktów udaje mi się bez jakiegoś wielkiego kłopotu, unikać.Last edited by delvish; 2010-10-29, 00:08."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Faktycznie, wystarczy nie mieć dzieci (odpadają płatki śniadaniowe i słodycze), nie jeść serów/jogurtów/mleka, nie myć się, nie prać...Comment
-
W każdym razie podejście "żadnych produktów koncernowych" jest takim samym idiotyzmem jak każda inna ekstrema. Zresztą czy naprawdę szynka ze świniaka, czy jajko od kury, które najbliższego weterynarza widziały z 15km są zawsze i bezwględnie takimi świetnymi i zdrowymi produktami?Last edited by Mumin_; 2010-10-29, 08:11.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Nie mogę doczekać się tej nadchodzącej fali coming-outów kryptokoncernofilówLast edited by delvish; 2010-10-29, 09:08."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
Comment