Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
zakładamy stowarzyszenie?
Collapse
X
-
-
-
Rozumiem, że dzięki tym działaniom firma GŻ z twojego punku widzenia jest wybielona wręcz nieskazitelna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJak wielu ma słabą pamięć:
Cytat:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
(...)
Od dzisiaj nie biorę do ust niczego od Heinekena łącznie z Brackim i Porterem. Nie ma że boli.
Jak mawiali starzy punkowcy "Bojkot, bojkot i pogarda!!!"
gdzie juz Kopyrowi nie odpowiadałem bo nie miałem sił tłumaczyć czegoś po raz n-ty (chyba szlismy innymi torami).
I tu jest pies pogrzebany, jak bojkot koncernu, to całego i wszystkich jego produktów, a nie wybiórczy
Stowarzyszenie pasjonatów dobrego piwa: lokalnego, niefiltra i niepastera, domowego pod sponsoringiem koncernu? Toż to zdrada ideałów Piwowarskich i Dobrego SmakuGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Panowie... Prawda jest taka, że wszystko ma swoje etapy. Coś się kończy, coś się zaczyna - coś się zmienia. Jedni wolą rewolucję, inni ewolucję. Nie wykłócajmy się, szermując cytatami sprzed pięciu lat i wkładając drugim w usta słowa, których nie powiedzieli. Poczekajmy na efekty, bo być może zaczyna się dziać coś ważnego.
Comment
-
-
Dziękuję za wielce merytoryczną dyskusję Na pewno na Piwo.org będą uważali, że jest to klasyczny przykład rozmowy na browar.bizie
Comment
-
-
A kto tu namawia do rewolucji?! Jedynie do ignorancji. Tak trudno to zrozumieć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że dzięki tym działaniom firma GŻ z twojego punku widzenia jest wybielona wręcz nieskazitelna.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJak wielu ma słabą pamięć:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Od dzisiaj nie biorę do ust niczego od Heinekena łącznie z Brackim i Porterem. Nie ma że boli.
Jak mawiali starzy punkowcy "Bojkot, bojkot i pogarda!!!"
gdzie juz Kopyrowi nie odpowiadałem bo nie miałem sił tłumaczyć czegoś po raz n-ty (chyba szlismy innymi torami).
I tu jest pies pogrzebany, jak bojkot koncernu, to całego i wszystkich jego produktów, a nie wybiórczy
Stowarzyszenie pasjonatów dobrego piwa: lokalnego, niefiltra i niepastera, domowego pod sponsoringiem koncernu? Toż to zdrada ideałów Piwowarskich i Dobrego Smaku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA kto tu namawia do rewolucji?! Jedynie do ignorancji. Tak trudno to zrozumieć?
Comment
-
-
No dobra, a tak żeby na temat było? Bo ja jestem zaskoczona widokiem, z jak lekkim duchem ludzie idą na tę współpracę z koncernem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, a tak żeby na temat było? Bo ja jestem zaskoczona widokiem, z jak lekkim duchem ludzie idą na tę współpracę z koncernem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Po pierwsze nie rozmawiamy o "stowarzyszeniu pasjonatów dobrego, lokalnego piwa", tylko o Stowarzyszeniu Piwowarów. (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA dlaczego nie połaczyć jednego z drugim.
Comment
-
-
Nie upupić, tylko:
- przypisać sobie zasługi z tytułu powstania stowarzyszenia piwowarów domowych
- w przypadku finansowania za dużo będą mieli do gadania
- jest to dla mnie ideologicznie złe.
Oczywiście będą z tego też spore korzyści, ale ja uważam, że niektórych rzeczy za pieniądze się nie pozbywa. Ale ja już tak mam, wolę mieć pod górkę, niż łatwo, ale z poczuciem lekkiego obrzydzenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie upupić, tylko:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi- w przypadku finansowania za dużo będą mieli do gadania
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi- jest to dla mnie ideologicznie złe.Last edited by kopyr; 2009-10-06, 15:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie upupić, tylko:
- w przypadku finansowania za dużo będą mieli do gadania
- jest to dla mnie ideologicznie złe.
Oczywiście będą z tego też spore korzyści, ale ja uważam, że niektórych rzeczy za pieniądze się nie pozbywa. Ale ja już tak mam, wolę mieć pod górkę, niż łatwo, ale z poczuciem lekkiego obrzydzenia
To też się Wam podoba - bo twarz i nazwisko ma sie tylko jedno, jak ostatnio wspomniał Mirekbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment