Przerwa letnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Ja przy tych upałach powyżej 35* w Krakowie z sukcesem przefermentowałem w piwnicy LAGERA w temperaturze 14* i drań się nie skwasił Nie ma jak piwnica

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19302

ja dałem sobie spokój nawet z ejlami. ostatni coś nieteges waniał, więc sezon zakończę na XLV warce.

Comment

• Shlangbaum
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2005.03
        • 5828

No to jest szansa Tomek, że nadrobię wobec Ciebie stratę 40 warek

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
          Przerwa urlopowa - 14-lipca - 30 lipca
          ART
          Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.

Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
          Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...
          2023-07-09, 15:52
        • heckler
          Třebotov, Hlavní 425, Pivovar Kulivá Hora
          heckler
          Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
          2025-01-07, 07:41
        • dadek
          Pardubice, Pod Lipami 24, Pivovar U Vojtěchů
          dadek
          Slovany to najdalej na wschód wysunięta dzielnica Pardubic. Dostać się tu można trolejbusem 12 (przystanek Spojilská, dojście 400 m) lub pociągiem do stacji Pardubice-Pardubičky (1,5 km). Bardzo tu zielono i przyjemnie, niska zabudowa jednorodzinna przylega do lasu Studaneckého, co powoduje...
          2022-03-27, 22:09
        • dadek
          Lomnice nad Popelkou, Poděbradova 49, Pivovar Lomnice n.P.
          dadek
          Browar w Lomnicy nad Popelkou wystartował pod koniec stycznia 2019, przerywając 60 letnią nieobecność miejscowego piwa, gdyż stary browar w tym mieście zamknięto w 1958 roku.
          Czterech przyjaciół już dość dawno marzyło o warzeniu piwa we własnym browarze, choć oczywiście nie na...
          2019-08-05, 02:32
        • kaczka116
          Błonie, [Za Miastem] Letnia Przygoda
          kaczka116
          Piwo gotowe do oceny
          2020-09-08, 20:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...