Przerwa letnia

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

    #61
    Ja przy tych upałach powyżej 35* w Krakowie z sukcesem przefermentowałem w piwnicy LAGERA w temperaturze 14* i drań się nie skwasił Nie ma jak piwnica

    Krakowski Konkurs Piw Domowych !

    Comment

    • e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19244

      #62
      ja dałem sobie spokój nawet z ejlami. ostatni coś nieteges waniał, więc sezon zakończę na XLV warce.

      Comment

      • Shlangbaum
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2005.03
        • 5828

        #63
        No to jest szansa Tomek, że nadrobię wobec Ciebie stratę 40 warek

        Krakowski Konkurs Piw Domowych !

        Comment

        Przetwarzanie...