proszę nie rozmydlać tematu.
[Literatura] Nowe w Browamatorze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
naczelnik napisał(a)
Cóż pisać - nagroda będzie u mnie w plecaku. Do odbioru przy najbliższej okazji. Wszystko jasne?
PS.
ART przepraszam za dalsze rozmydlanie tematu....Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
hmmm... bylem szybciejszy - zrobilem to w sierpniu 2003 i teraz dopiero reszta to plagiat. ale mam tez druga opcje - to zrobilem w pazdzierniku 2003. zajrzalem do sklepu pobliskiego - taki zwykly spozywczak i rzeklem iz jesli maja niepotrzebne puste butelki to ja sie chetnie zaopiekuje. mieli ale zdziwienie bylo zbyt duze zeby od razu zalatwic sprawe. pani musiala sie skosultowac z kierowniczka a ta po namysle sie zgodzila. przy czym tlumaczyla mi sie jakby z poczuciem winy, ze to dlatego, ze oni musza odkupic wszystkie butelki od klientow a potem maja problem ze zwrotem dalej, itp. no ale butelki dostalem. teraz juz nie korzystam z tego bo sie jakos okazalo ze wciaz mam duzo butelek w piwnicy - skad one sie biora??? to chyba krasnoludki...brloin; od Szczecina do WrocławiaComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć!
Kłania się (brew nickowi) Gizbern, który ma kłopoty z odzyskaniem dawno nieużywanego konta.
Chciałbym polecić Koleżankom i Kolegom kilka książek o polskim i światowym browarnictwie, których chciałbym się pozbyć.
Autorami części z nich są...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Niewielki browar schowany w jednym z domków jednorodzinnych. Od trasy S8 trzeba zboczyć około 4-5 km. Miejsce bardzo klimatyczne i przytulne. Niewielkie, ale fajnie i pomysłowo urządzone wnętrze.
Na kranach cztery piwa (parametry z tablicy umieszczonej przy barze):
- SYCone Integracja...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Witajcie! Mam pytanie ponieważ chciałbym nastawić swojego pierwszego brewkita, ale z uwagi że rzadko piję wręcz odświętnie chciałbym żeby był to trunek na specjalne okazje który będzie sobie stał gdzieś w zacisznym miejscu, z kolei te specjalne okazje to okazje w większym gronie. Tak...
-
Channel: Sprzęt
-
-
Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...-
Channel: Czechy
-
-
Nepomuk to niewielkie miasteczko położone na południowy-wschód od Pilzna. Bodajże najbardziej znane jest ono jako miasto narodzin św. Jana Nepomucena.
Nieopodal ładnego rynku stoi Hotel U Zeleného stromu na którym widnieje napis ,pivovar,, a idąc dalej w podwórze dotrzemy do nowo otwartego...-
Channel: Czechy
2019-05-22, 06:33 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment