Awaria! Octówka wpadła mi do startera, kiedy właśnie zaczął się rozgrzewać! Co robić: nowy starter, czy poczekać co się wykluje?
mucha
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
-
Channel: Belgia
-
-
Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?
Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...-
Channel: Historia
-
-
Myślę, że tytuł tematu jest chwytliwy
Niestety, moja warka#12 stała sobie na cichej koło warki #13 i pewnie przez to wpadła do niej mucha
A tak serio: wpadła, bo sądząc, że jest zimno, to much nie ma, nie zamocowałam dokładnie pokrywy na fermentorze.
Postanowiłam...-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
-
Z okazji 68 rocznicy PW, koncert zespołu Armia, godz 20.00 organizowany przez dzielnicę i Stowarzyszenie Żołnierzy AK batalion "Żywiciel".
Ja będę-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2012-07-28, 09:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment