Czwarta warka zacierana... Ha, czyżbym tylko ja miał czas i ochotę na zabawę z etykietami? Wczoraj rozlałem kolejne piwko zrobione wg przepisu z BA A.Sadownika. Etykieta raczej zabawna niż przemysłowa. I tak ma być
Przepraszam, zasugerowałem się tematem wątku, który wisi sobie u mnie w oderwaniu od kategorii. Zobaczyłem jedyny wątek w temacie, więc się dorzuciłem, nie przypuszczając że to prywatny wątek o Twoich piwkach. I zmylił mnie jeszcze Twój głos do klossa, żeby pochwalił się swoimi etykietami... Nie ma sprawy, mogę usunąć swoje wpisy
Ostatnia zmiana dokonana przez Przemodar; 2005-09-12, 09:23.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Przemodar
Przepraszam, zasugerowałem się tematem wątku, który wisi sobie u mnie w oderwaniu od kategorii. Zobaczyłem jedyny wątek w temacie, więc się dorzuciłem, nie przypuszczając że to prywatny wątek o Twoich piwkach. I zmylił mnie jeszcze Twój głos do klossa, żeby pochwalił się swoimi etykietami... Nie ma sprawy, mogę usunąć swoje wpisy
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
Hej koledzy, mam na sprzedaż kompletne wyposażenie browaru domowego. Wszystko opisałem w ogłoszeniu na olx: Kompletne wyposażenie browaru domowego
Może znacie kogoś kto chciałby rozpocząć przygodę z warzeniem? W razie pytań zapraszam do kontaktu
Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Comment