Czwarta warka zacierana... Ha, czyżbym tylko ja miał czas i ochotę na zabawę z etykietami? Wczoraj rozlałem kolejne piwko zrobione wg przepisu z BA A.Sadownika. Etykieta raczej zabawna niż przemysłowa. I tak ma być
Skład Piwa Domowego i etykiety
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PrzemodarCzwarta warka zacierana... Ha, czyżbym tylko ja miał czas i ochotę na zabawę z etykietami?
Comment
-
-
Przepraszam, zasugerowałem się tematem wątku, który wisi sobie u mnie w oderwaniu od kategorii. Zobaczyłem jedyny wątek w temacie, więc się dorzuciłem, nie przypuszczając że to prywatny wątek o Twoich piwkach. I zmylił mnie jeszcze Twój głos do klossa, żeby pochwalił się swoimi etykietami... Nie ma sprawy, mogę usunąć swoje wpisyLast edited by Przemodar; 2005-09-12, 09:23."Powiedziałem i ukoiłem sumienie..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PrzemodarPrzepraszam, zasugerowałem się tematem wątku, który wisi sobie u mnie w oderwaniu od kategorii. Zobaczyłem jedyny wątek w temacie, więc się dorzuciłem, nie przypuszczając że to prywatny wątek o Twoich piwkach. I zmylił mnie jeszcze Twój głos do klossa, żeby pochwalił się swoimi etykietami... Nie ma sprawy, mogę usunąć swoje wpisy
ech... niech będzie - tym razem daruję
Comment
-
Comment