Jak uzyskać mączny posmak?

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tomasz_FK
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.10
    • 221

    Jak uzyskać mączny posmak?

    Ponieważ słoń mi nadepnął na kubki a maszyneria kojarzeniowa działa u mnie słabo, to nie wiem czy mnie ktoś zrozumie.
    Bardzo smakują mi piwa, w których smaku można wyczuć coś na kształt suchej, mącznej treściwości. Dość intensywnie można było to wyczuć w Palmie. Nie jestem pewien czy to nie jest to, co Piwowar2 określił w temacie "Jaki smak sobie cenimy" jako "chlebowe nutki".

    No a ponieważ w przyszłym tygodniu nastawiam kolejną warkę, chciałbym spróbować pożenić taki smak z miodowym smakiem. Tylko nie wiem jak go uzyskać.
    Tomasz
    "Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Przetwarzanie...
X