Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak
III Konkurs Piw Domowych - kto bierze udział?
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzGratulacje! A w której kategorii?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...) Ale widać mam jakiś zboczony gust, skoro moje piwo odpadło w ogóle. Chyba przestanę warzyć"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...Ale widać mam jakiś zboczony gust, skoro moje piwo odpadło w ogóle. Chyba przestanę warzyć
Znajdą się tacy, co Twój gust podzielają i chętnie Twoje warki rozpijąbla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW kategorii piw aromatyzowanych. Ja też gratuluję Wielkiemu_B, zwłaszcza, że mi to jego piwo wcale aż tak bardzo nie zasmakowało Ale widać mam jakiś zboczony gust, skoro moje piwo odpadło w ogóle. Chyba przestanę warzyć
Tak jej smakowało, że wyssała z butelki wszystko! Nie wiem jak to się stało, ale łącznie z papierową etykietą (dopiero kiedy poczuła papier, to się ocknęła!).
Jasiu Piwosz nawet nie miał szansy na spróbowanie choćby osadu drożdżowego, mimo, że jęzor mu wisiał do ziemi!
No ale dzięki za gratulacje...
PS. Dlaczego nie wzięłaś z bagażnika ostatniej butelki Curacao? - Miała trafić do kogoś, kogo Ty wybierzesz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
PS. Dlaczego nie wzięłaś z bagażnika ostatniej butelki Curacao? - Miała trafić do kogoś, kogo Ty wybierzesz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWzięłam wszystko, co dał mi Jasiu, obdarowałam Twoim piwem Małążonkę, Arta, Czesa i już nawet nie wiem kogo jeszcze, ale każdemu powtarzałam, że to Twoje piwo (bo po kapslu cięzko się zorientować) i prosiłam o ocenę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment