FAQ - podstawowe pytania.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • misiek71
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.05
    • 50

    #16
    A ja niestety zrobiłem z siebie idiotę . Niestety taki jestem że najpierw mówię (piszę) a później myślę i ni cholery inaczej się nie da. Może nie pisać wcale

    Comment

    • kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

      #17
      Wspaniały i jakże trafny temat, ale... przeczytałem go dopiero po 5 latach obecności na forum.
      blog.kopyra.com

      Comment

      • Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

        #18
        Mam pytanie - dlatego pytania "kołyskowe" plątają się po innych działach, a głównie surowcach? Od zadawania pytań o pierdoły jest "kołyska", a działy "surowce" i "sprzęt" to dział teoretyczno - opracowaniowe.

        Nikt tego nie pilnuje?

        Comment

        • e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19268

          #19
          Nie ma moda w tym dziale, więc jak mniemam ART z doskoku tego pilnuje.

          Comment

          • anteks
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.08
            • 10780

            #20
            Masz wątpliwości, wciskasz zgłoś
            Mniej książków więcej piwa

            Comment

            • michalkoczur
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2015.11
              • 7

              #21
              napowietrzenie mlodeg piwa

              Witam
              po zdekantowaniu na cicha, zaczelo kapac z kranika wiec musialem szybko przelac do innego pojemnika i chyba się zielone piwko napowietrzyło i dosyć spienilo. Czy to się negatywnie odbije?
              pozdrawiam, Michal

              Comment

              Przetwarzanie...
              X