A ja niestety zrobiłem z siebie idiotę . Niestety taki jestem że najpierw mówię (piszę) a później myślę i ni cholery inaczej się nie da. Może nie pisać wcale
Mam pytanie - dlatego pytania "kołyskowe" plątają się po innych działach, a głównie surowcach? Od zadawania pytań o pierdoły jest "kołyska", a działy "surowce" i "sprzęt" to dział teoretyczno - opracowaniowe.
Witam
po zdekantowaniu na cicha, zaczelo kapac z kranika wiec musialem szybko przelac do innego pojemnika i chyba się zielone piwko napowietrzyło i dosyć spienilo. Czy to się negatywnie odbije?
pozdrawiam, Michal
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
Comment