Oczywiście to co wypisałeś to normalne. Chodzi mi o sam mechanizm natomiast. Ale to już tyle ode mnie w tej dyskusji.
Gdy słota za oknem i nie ma co robić w domowym browarze...
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomek-PasiekaTak się zastanawiam, i dochodzę do wniosku, że ten temat jest najodpowiedniejszy
Chcę serdecznie podziękować panu Dariuszowi Piechowskiemu ze żnińskiego Browaru Leszek za nieodpłatne przekazanie znacznej ilości słodu.
Chciałem kupić, a tu niespodzianka... I pomyśleć, że pod nosem mam browar, w którym załatwienie pustych butelek (o słodzie nie wspomnę) jest rzeczą tak trudną, że zniechęcającą, a w Żninie problemów żadnych nie ma...
Serdecznie dziękuję...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reebprawdę powiedziawszy, nie rozumiem sensu tego postu, czy Pan Dariusz Piechowski jest użytkownikiem tego forum???
Mam nadzieję, że Pan Dariusz jest właścicielem browaru i że słód był jego własnością.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reebprawdę powiedziawszy, nie rozumiem sensu tego postu, czy Pan Dariusz Piechowski jest użytkownikiem tego forum???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecKiedy Fellix nie pisze tutaj o niezgodności z prawem. Prawda jest taka, że jak niby rynek ma się rozwijać jak sporo jest "załatwiane", a nie jak w normalnych krajach kupowane.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fellix-f1Widocznie Tomek-Pasieka winien był podziękowanie Panu Dariuszowi, które w ten sposób zrealizował.
Mam nadzieję, że Pan Dariusz jest właścicielem browaru i że słód był jego własnością.
Aczkolwiek uważam opowiadanie takich rzeczy w necie za niepolityczne, czego dowodem jest choćby rozgrywająca się obecnie przepychanka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie czytałeś mojego posta i odpowiedzi Tomka na niego? Z jego wypowiedzi wynika, że pan Dariusz zażyczył sobie takiego podziękowania.
Aczkolwiek uważam opowiadanie takich rzeczy w necie za niepolityczne, czego dowodem jest choćby rozgrywająca się obecnie przepychanka.
Comment
-
-
No jestem, ale co z tego - to nie mój dział, nie mogę nic powycinać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNapawde niewiele rozumiesz...
faktycznie, dla adekwatnej percepcji post powinien brzmieć:
"prawdę powiedziawszy, nie rozumiem sensu umieszczenia tego postu, czy Pan Dariusz Piechowski jest użytkownikiem tego forum???
w warstwie przekazu post u. Tomek-Pasieka jest całkiem zrozumiały, znacznie słowa 'dziękuję' rozumie nawet mój półtoraroczny syn...
i teraz specjalnie wyjaśnienie dla Khama:
czasownik 'dziekować' ma charakter deklaratywny , a sama czynność 'dziękowania' tworzy ścisły związek pomiedzy osobami, których to dotyczy,
zatem jeżeli Pan Dariusz Piechowski jest nie użytkownikiem tego forum, umieszczenie postu traci sens. Stąd moje 'niezrozumienie'...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reebjakież to urocze, przeczytać wypowiedź uprzejmego prawieziomka (prawie ponoc robi znaczną różnicę
faktycznie, dla adekwatnej percepcji post powinien brzmieć:
"prawdę powiedziawszy, nie rozumiem sensu umieszczenia tego postu, czy Pan Dariusz Piechowski jest użytkownikiem tego forum???
w warstwie przekazu post u. Tomek-Pasieka jest całkiem zrozumiały, znacznie słowa 'dziękuję' rozumie nawet mój półtoraroczny syn...
i teraz specjalnie wyjaśnienie dla Khama:
czasownik 'dziekować' ma charakter deklaratywny , a sama czynność 'dziękowania' tworzy ścisły związek pomiedzy osobami, których to dotyczy,
zatem jeżeli Pan Dariusz Piechowski jest nie użytkownikiem tego forum, umieszczenie postu traci sens. Stąd moje 'niezrozumienie'
Drugie, czasaem takie podziękowania pocałunek Judasza mogą przypominać.
Czyli bardziej chodziło o podziękowania czy o pochwalenie się?
Comment
-
-
Jeżeli ja bylbym szefem(o ile to nie ten pan nim jest) to ten pan dostałby wysoka premie. Pare kilo słodu( w hurcie gdzies po okolo 1,30plm) a ile dyskusji z nazwą browaru w tle na forum piwowarów (domowych) oraz piwoszy.Człowiek poszedł KUPIĆ pare kilo słodu, a w browarze w ramach lekkiej reklamy podarowali mu ta śladową ilość, więc normalne że poczuł sie zobowiązany do podziekowń. Sam kupując pare kilo w słodowni, wiedząc że w innych nie chcą sie babrac w sprzedaz 10kilo, czuje sie (mimo ze place) zobowiązany do podziękowania za tą uprzejmość. NIe węszmy wszędzie spisków i podkładania świn.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fellix-f1Mam nadzieję, że Pan Dariusz jest właścicielem browaru i że słód był jego własnością.
PS
Dariusz Piechowski jest również zarejestrowany na forum ale nicka nie pamiętam.
Comment
-
Comment