Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Gdy słota za oknem i nie ma co robić w domowym browarze...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie czytałeś mojego posta i odpowiedzi Tomka na niego? Z jego wypowiedzi wynika, że pan Dariusz zażyczył sobie takiego podziękowania.
Aczkolwiek uważam opowiadanie takich rzeczy w necie za niepolityczne, czego dowodem jest choćby rozgrywająca się obecnie przepychanka.
Natomiast normalne jest załatwienie sobie np. 120 kg. słodu, w stylu znajomek znajomka załatwił ze znajomego browaruTo oczywiście jest Ok, według ciebie?!
No cóż, ponoć tylko śnięte ryby płyną z prądem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reebczasownik 'dziekować' ma charakter deklaratywny , a sama czynność 'dziękowania' tworzy ścisły związek pomiedzy osobami, których to dotyczy,
zatem jeżeli Pan Dariusz Piechowski jest nie użytkownikiem tego forum, umieszczenie postu traci sens. Stąd moje 'niezrozumienie'
Comment
-
-
Właśnie tak rozumiem budowanie pozytywnego wizerunku firmy. Szkoda że co niektorzy forumowiecze w zwyklej uprzejmości dostrzegli przejawy łapowkarstwa, kradzieży, i bog wie co jeszcze. A tu prosze tylko właściwa polityka firmy wobec przedstawiciela garstki piwowarow domowych. No chyba że panowie piwowarowie mają zamiar opanowac rynek piwa w naszym pięknym kraju
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gobong... tu prosze tylko właściwa polityka firmy wobec przedstawiciela garstki piwowarow domowych. No chyba że panowie piwowarowie mają zamiar opanowac rynek piwa w naszym pięknym kraju
biorąc pod uwagę kontrowersje jakie ten jeden-jedyny w swoim rodzaju post zrodził;...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA skąd takie wnioski? Może pan Dariusz chciał, żeby jego nazwisko zaistaniało w internecie? Poza tym - nie tylko użytkownicy mogą czytać forum, goście też.
ad. 2. byc moze tak;
op. 3. to calkiem prawdopodobne, wręcz chyba nagminne...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fellix-f1Natomiast normalne jest załatwienie sobie np. 120 kg. słodu, w stylu znajomek znajomka załatwił ze znajomego browaruTo oczywiście jest Ok, według ciebie?!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ano właśnie! Browar buduje swój wizerunek popierając piwowarstwo domowe na tyle, że resztek słodu, którego nie wykorzystano w produkcji oddaje za darmo, w zamian za pochwalenie go. Jak widać niektórym może się to wydawać dziwne (mnie z początku też się wydawało), ale takie jest zbójeckie prawo darczyńcy, że może sobie zażyczyć pochwalenia go za to
Swoją drogą... Dobrze, że są jeszcze na świecie życzliwi ludzie. Dzięki nim wiem, że nie mam prawa ganić mej żony za jej życzliwość i bezinteresowną pomoc, którą zdarza się jej oferować obcym sobie ludziom. (ot... nauka i dla mnie)
Pozdrawiam
Comment
-
-
Każdy dobry uczynek zostanie kiedyś słusznie ukaranySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
słusznie czy niesłusznie - na pewno przykładnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomek-PasiekaAno właśnie! Browar buduje swój wizerunek popierając piwowarstwo domowe na tyle, że resztek słodu, którego nie wykorzystano w produkcji oddaje za darmo, w zamian za pochwalenie go.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTja.... przypomniał mi się przypadek pewnego piekarza, który rozdawał stary chleb za darmo i jak go później odpowiednie urzędy podliczyły... ale to już sprawa Pana Dariusza, jeśli chce, żeby o tym mówić, to my się bardzo cieszymy, że on nam za darmo...
Comment
-
Comment