To oczywiście pod adresem Tych, którzy słowo "kradzież" traktują jak "przepraszam, że żyję"
Gdy słota za oknem i nie ma co robić w domowym browarze...
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Podunajske Biskupice które zostały wchłonięte przez bratysławską aglomerację, mają w swojej historii i to bardzo niedawnej, browar Muzeum Obchodu. Mam z wizyty w nim bardzo dobre wspomnienia. Gdybym brał całokształt próbowanych piw w bratysławskich mikrusach, ten byłby u mnie nr.1
...-
Channel: Słowacja
2020-05-13, 22:36 -
-
Krzyszttof Radzimski czyli Dr Yry vel Niedźwiedź Janusz - artysta takich zespół jak Zacier, El Doopa czy TPN 25 prowadzi warszawski bar osiedlowy, który jak wiele innych stał się ofiarą pandemii.
Tu link dla nieznających Janusza:
https://www.youtube.com/watch?v=l1C3juV...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
A..... co powiesz na swoje.... etykiety?
Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment