Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc
Piwodziej
Collapse
X
-
Mi się najbardziej podoba sekcja serowarska. Wielki_B, Ty powinieneś być chyba też zainteresowany tą ofertąW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Odpowiem, że jak najbardziej te same. Generalnie widzę, że nie najlepiej się stało. Z Narsulem nie mam nic wspólnego, wiadomości o sklepie dałem wszystkim swoim znajomym, za to co oni z tym zrobili nie odpowiadam. Jak widać nic na ten temat nie wspominałem na Forum, darowałem sobie również podpis czy choćby stronę w profilu, aby nie było burzy, która i tak się rozpętała. Co więcej, nie odpisywałem do tej pory w tym temacie, bo i po co? Jednakże teraz czuję się wywołany do tablicy i co najgorsze, wcale nie ze swojej przewiny.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Nie, nie jestem.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
No i to akurat uważam za bezsens, żeby kryć się z taką informacją? Bez jaj, nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Z jednej strony glanowanie Shlangbauma, za jakieś durne wężyki, a z drugiej ukrywanie się z otwarciem nowego sklepu. IMO wystarczyło napisać że jest sklep taki, to a taki i chyba nie byłaby to jakaś straszna reklama. A swoją drogą zareklamować się u ARTa też można było.
Sklep jednakowoż wygląda ciekawie, zawsze to dla nas konsumentów lepiej. Zdrowa konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko
A swoją drogą, adres Wólka Kosowska przynosi mi na myśl jednego z forumowiczów...
Huanghua, z serami dałem sobie spokój z dwóch przyczyn:
1) chyba nie mam do tego ręki,
2) od paru miesięcy zrzucam kilogramy ze swej tuszy
No więc reklamujemy nowy sklep dalej. No i dobrzeComment
-
Wiesz Kopyr, mi burza jaka była wokół samych drożdży w zupełności wystarczyła i nie zamierzałem tego ponawiać. Generalnie teraz czekam na Arta, żeby coś z tym fantem zrobić.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BA swoją drogą, adres Wólka Kosowska przynosi mi na myśl jednego z forumowiczów...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
No i całe zamieszanie się wyjaśniło.
Pozostaje nam serdecznie powitać użytkownika Narsul, mając nadzieję że mimo małego zamieszania na początku nie zniechęcił się do nas i pozostanie wiernym browarowi.biz.
Równie serdecznie witamy nowy sklep na polskim rynku. Być może konkurencja spowoduje znaczne rozszerzenie asortymentów wszystkich sprzedawców. Oczywiście dla dobra naszego i ich. W obniżke cen raczej nie wierzę, a jeśli to niewielką. Jest to raczej niemożliwe przy tak stosunkowo małym rynku. Choć byłoby to bardzo mile widziane. Gdyby jeszcze sprzedawcy byli w stanie obniżyć ceny dostawy....
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BA swoją drogą, adres Wólka Kosowska przynosi mi na myśl jednego z forumowiczów...Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2006-12-03, 22:01.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyAle ten użytkownik to raz, że nie ma obecnie dostępu do internetu, dwa, że ma (zbyt) dużo zajęć na uczelni, a trzy, że mi nic nie chlapnął - a powinien był.
W każdym razie mi się to podoba, więc reklamujmy dalej!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc(...)
A tak na marginesie, przyznasz chyba że pytanie się tutaj o opinie na temat konkurencji jest nieco nie na miejscu. To tak, jakby w salonie firmowym Mercedesa pytać czy lepszy jest Fiat czy Opel.Ostatnia zmiana dokonana przez peter007; 2006-12-03, 22:52.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Ja tylko dodam, że jeżeli piwowarstwo domowe będzie w Polsce nadal pączkować a piwowarowie będą nadal zarażać swoich znajomych naszym hobby to starczy miejsca na rynku na nowy sklep.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007O czym Ty człowieku mówisz? Przecież to właśnie jest forum dla piwowarów (m.in) i pytanie jest jak najbardziej na miejscu. Cały czas prowadzone tu są dyskusje na temat sklepów takich jak BA czy WES i jest dobrze. Nierozumiem dlaczego nie możnaby o tym porozmawiać? A jak widzisz sam właściciel nic do tej pory się nie odezwał a zrobiła to osoba zupełnie mu obca i nas przy okazji poinformowała, że jest w branży nowy sklep, za co można tylko podziękować.
Serdecznie przepraszam Arta i Shlangbauma że starałem się bronić ich interesów.
Więcej już nie będę.Comment