Do założenia tego tematu zainspirował mnie wątek "Piwniczka Trolla" i namiętność Jareckiego, z jaką oddaje się On pasji warzenia. W mijającym roku, o ile dobrze policzyłem, uwarzy 74 warki. Nota bene, zdaje się, że przy tym tempie nigdy nie będzie w stanie wypic tego, co sobie nawarzył
A jak na tle tego niewątpliwego rekordzisty-amatora wygladają dokonania innych pasjonatów tego hobby w roku 2006?
Ja, na tle dokonań Jareckiego, wypadam dość blado ze swoimi 34 warkami. Ale gdyby nie heroiczne wysiłki paru znajomych w konsumpcji, to i tak nie byłbym w stanie spożytkować tej produkcji.
No więc zaczynamy konkurs:
JARECKI40 - 74 warki,
Wielki_B - 34 warki,
...
...
...
...
PS. Może Adminiscencja lub/i Shlang-sklep ufunduje jakieś dyplomy dla największych maniaków-piwowarów domowych za szaleństwa, których dopuścili się w roku 2006?
A jak na tle tego niewątpliwego rekordzisty-amatora wygladają dokonania innych pasjonatów tego hobby w roku 2006?
Ja, na tle dokonań Jareckiego, wypadam dość blado ze swoimi 34 warkami. Ale gdyby nie heroiczne wysiłki paru znajomych w konsumpcji, to i tak nie byłbym w stanie spożytkować tej produkcji.
No więc zaczynamy konkurs:
JARECKI40 - 74 warki,
Wielki_B - 34 warki,
...
...
...
...
PS. Może Adminiscencja lub/i Shlang-sklep ufunduje jakieś dyplomy dla największych maniaków-piwowarów domowych za szaleństwa, których dopuścili się w roku 2006?
Comment