Fetysz domowopiwowarski

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TowarzyszWieslaw
    Mnie jeszcze pytają czy nagazowane i skąd biorę bąbelki
    Mnie tylko jedna osoba powiedziała "co to za piwo bez gazu choć kapslowane". Ale to już osoba bardziej wtajemniczona w produkcję wina.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• kolomar
      kapslownice
      kolomar
      Witam. Jak pisałem w moim warzeniu kapslownica Greta odmówiła współpracy po zakapslowaniu ok. 40 warek. W związku z faktem, że mam jeszcze parę dni na podjęcie decyzji, którą kupić teraz, zwracam się do Was o opinie na temat popularnych kapslownic dostępnych na polskim rynku, czyli jakie...
      2009-01-12, 01:55
    • jale
      Zbieractwo puszek?
      jale
      Wszyscy zbierają etykiety piwne, podstawki, butelki, otwieracze i mnóstwo, mnóstwo innych rzeczy, natomiast mało kto aktualnie zbiera puszki po piwie (i nie tylko). Co się stało? Zaczynam czuć się ździebko samotnie.

Przymierzam się do zrobienia katalogu polskich puszek i chciałbym...
      2001-03-21, 03:27
    • Cooper
      Rozdwojenie jaźni ??
      Cooper
      Nurtuje mnie od pewnego czasu wielki problem. Czy zauważyliście że większość polskich browarów (raczej tych dużych-"multikorporacyjnych") w swoich nazwach zamiast słowa "Browar" używa nazwy "Browary". Kiedyś za dawnych pięknych czasów gdy w Polsce było jeszcze...
      2003-09-26, 22:40
    • Maidenowiec
      Czerwcowe wieści
      Maidenowiec
      Witamy serdecznie wszystkich Piwowarów

Trochę się uzbierało, więc może zacznę od spraw bieżących. Jak, być może, zauważyliście uzupełniliśmy już część stanów magazynowych i wiele produktów jest na powrót dostępnych. Reszta również będzie Niestety w związku...
      2008-06-02, 23:50
    • Marcin_wc
      Skordopordonikos(Nicram Shac'cul)- [...]
      Marcin_wc
      Skordopordonikos - Nicram Shac'cul

[...]

Nasze tłumaczenie jest prawdziwego
      Największy zamęt nie tych, pracę poszczególnych jednak poczuła, sobie czyjeś dni
      O ile za krótko
      Do uzbrojenia triumfalnych zaczęli...
      Trzydzieści powtórzyło...
      2006-02-23, 17:07
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...