Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TowarzyszWieslaw
Fetysz domowopiwowarski
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam. Jak pisałem w moim warzeniu kapslownica Greta odmówiła współpracy po zakapslowaniu ok. 40 warek. W związku z faktem, że mam jeszcze parę dni na podjęcie decyzji, którą kupić teraz, zwracam się do Was o opinie na temat popularnych kapslownic dostępnych na polskim rynku, czyli jakie...
-
Channel: Sprzęt
-
-
Wszyscy zbierają etykiety piwne, podstawki, butelki, otwieracze i mnóstwo, mnóstwo innych rzeczy, natomiast mało kto aktualnie zbiera puszki po piwie (i nie tylko). Co się stało? Zaczynam czuć się ździebko samotnie.
Przymierzam się do zrobienia katalogu polskich puszek i chciałbym...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Nurtuje mnie od pewnego czasu wielki problem. Czy zauważyliście że większość polskich browarów (raczej tych dużych-"multikorporacyjnych") w swoich nazwach zamiast słowa "Browar" używa nazwy "Browary". Kiedyś za dawnych pięknych czasów gdy w Polsce było jeszcze...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witamy serdecznie wszystkich Piwowarów
Trochę się uzbierało, więc może zacznę od spraw bieżących. Jak, być może, zauważyliście uzupełniliśmy już część stanów magazynowych i wiele produktów jest na powrót dostępnych. Reszta również będzieNiestety w związku...
-
Skordopordonikos - Nicram Shac'cul
[...]
Nasze tłumaczenie jest prawdziwego
Największy zamęt nie tych, pracę poszczególnych jednak poczuła, sobie czyjeś dni
O ile za krótko
Do uzbrojenia triumfalnych zaczęli...
Trzydzieści powtórzyło...-
Channel: Twórczość
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment