Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TowarzyszWieslaw
Fetysz domowopiwowarski
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
STYL: stout
ekstr. ?%, alk. 4,5%
"Stock Ram Stout" to drugi stout warzony w browarze Pen-lon - tym razem dry stout. Porównania z wcześniej testowanym stoutem czekoladowym będą nieuniknione. I to piwo, jak wszystkie z tego browaru, warzone jest z klasycznych surowców,...-
Channel: Walia
2014-02-13, 23:38 -
-
Zauważyliście zapewne w ostatnim czasie kilka ciekawych reklam piwnych np w telewizji. Co sadzicie o kampani np. Browarów Warszawskich , a co o przedsięwzięciach innych browarów.
Wydaje mi się ,że te reklamy piwa Królewskiego lekko odzwierciedlają rzeczywistość , bo któż z nas...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Jak zauważyliście (słusznie zresztą) moja aktywność w Browarze znacznie zmalała w ostatnich tygodniach. Ma to swoje uzasadnienie. Otóż trzeba zostawić wreszcie za sobą pewien etap życia pt. studencki luz
i wziąć się w garść by go zakończyć z pozytywnym skutkiem - czyli czas dokończenia...
-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
-
-
Witam!
Ostatnio po nawet częstych degustacjach piwa Tyskie zauważyłem, że od wiosny smak i jakość piwa tak jakby się pogorszyła. Być może tylko ja to odczuwam, jednak większość moich znajomych z Białegostoku także potwierdza ten fakt.
Więc mam pytanie skierowane...-
Channel: Przy piwie
-
-
Browar Thisted przeszedł w tym roku rewolucje wizerunkową i jedną z jej rezultatów jest to piwo. Etykieta podkreśla trzy szczepy drożdży (taki wewnątrzbrowarowy fetysz), w składzie cukier i lukrecja.
Piana: przeciętna
Gaz: mniej niż więcej
Kolor: zgodnie z nazwą, ciemnoczerwony...-
Channel: Dania
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment