Pozatym co tydzień u nas jest konkurs organizowany pt. "Kto tym razem ogłosi spotkanie i dlaczego znowu będzie sam ? "
A co chcesz przejąć pasłeczkę lidera??
Na razie proponuje ogłosić poznański konkurs klasztorniaczków w kategorii 2i1/2. Coś takiego mi wyszło ekstrakt, alkohol i kolor pomiędzy dublem a triplem... ale smaczne.
Na razie proponuje ogłosić poznański konkurs klasztorniaczków w kategorii 2i1/2. Coś takiego mi wyszło ekstrakt, alkohol i kolor pomiędzy dublem a triplem... ale smaczne.
A po co ogłaszać konkurs ?
Lepiej ogłosić, że wygrałeś bo nikt inny nie stanął do konkursu
A najlepiej powiedz gdzie i kiedy degustacja ?
Ostatnia zmiana dokonana przez kony; 2007-03-09, 15:54.
Przyjedź do wrocka spotkanie w Lamusie blisko dworca PKP
Jak zykle będzie nas dużo ale miejsce dla Ciebie zawsze się znajdzie
Dzięki za zaproszenie. Bywam we Wrocławiu co jakiś czas, niestety zawsze służbowo, w godzinach raczej niespotkaniowych a często tylko przejazdem. Obawiam się, że najbliższa okazja do wspólnego biesiadowania może być na warsztatach o ile uda mi się wybrać.
Dzięki za zaproszenie. Bywam we Wrocławiu co jakiś czas, niestety zawsze służbowo, w godzinach raczej niespotkaniowych a często tylko przejazdem. Obawiam się, że najbliższa okazja do wspólnego biesiadowania może być na warsztatach o ile uda mi się wybrać.
Się uda!! Co znowu mamy z Kotem robić za rodzynki??
Pomysł ciekawy, ale sugeruję go usprawnić, gdyż skończy się tym, że to BA będzie decydował co mamy warzyć. Niech będą 2 gatunki wspólne dla wszystkich + 1-2 inne (wybierane samodzielnie przez organizatorów poszczególnych konkursów). Da to wystarczającą różnorodność.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Pomysł ciekawy, ale sugeruję go usprawnić, gdyż skończy się tym, że to BA będzie decydował co mamy warzyć. Niech będą 2 gatunki wspólne dla wszystkich + 1-2 inne (wybierane samodzielnie przez organizatorów poszczególnych konkursów). Da to wystarczającą różnorodność.
Prawdę powiedziawszy to chciałem zaproponować: dolno-fermentacyjne piwka na warsztaty a górno-fermentacyjne na zjazd ale ta propozycja chyba jest równie dobra i mniej kłopotliwa.
Ponieważ Marusia zrobiła już krok w tym kierunku wzorując regulamin konkursu na IV WWP na regulaminie z I PKPD - proponuję, żebyśmy spotkawszy się we Wrocławiu (Marusia, huanghua, Ja i kto tam jeszcze chce coś organizować) i ustalili po wsze czasy wspólny regulamin na WWP, PKPD i KKPD. Ja mam propozycje kilku zmian w obecnym regulaminie PKPD tak, by nadawał się też na potrzeby KKPD.
Comment