Jakość i trwałość piany
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Z końcem roku w Wielkopolskim Kole rozpoczął działalność browar restauracyjny.
Browar "Beefteka Browar Koło" zlokalizowany jest w pobliżu centrum, półtora kilometra od dworca kolejowego.
Lokal mieści się w budynku handlowo-usługowym na dolnym poziomie, dość zakamuflowany...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Witam,
W poniedziałek wstawiłem swoją drugą warkę z brewkita - tym razem padło na Silesian Porter. Fermentacja wystartowała w ciągu 4h i przez dwie doby wydobywała się bardzo duża ilość CO2 jednak praktycznie w ogóle nie było piany ( zaobserwowałem jedynie krążki ciemnej...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Cześć, uwarzyłem pierwszego barley wine'a (rozlałem go 19.11.17 - czyli ma teraz dwa miesiące). BLG - 21. Problemem jest całkowity brak piany (no może cienka warstwa przy nalewaniu, która jednak szybko znika).
Jakie mogą być tego przyczyny? Kiedyś miałem podobny problem z...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić
.
Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...-
Channel: Podkarpackie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment