Degustacja

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • biermann
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 2552

Degustacja

Witam
    Z różnych powodów nie często mam możliwość pojawienia się na forum, czego nie zmiernie żałuję. Nie jestem więc ze wszystkim na czasie. Ale mam pewną propozycję (mam nadzieje,że nie będzie to plagiat czyjegoś pomysłu).
    25 maja w Tychach jest giełda kolekcjonerów birofilli, a gdyby tak pojaili sie tam też piwowarzy amatorzy? można by sie poznać osobiście, podyskutować a może i PODEGUSTOWAĆ swoje wyroby. Ja na pewno pojawię się z kilkoma butelkami mojego Ale, więc zapraszam chętnych. Mój stolik na pewno rzuci się w oczy
    Biermann
    "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
    Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
    Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
    Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
    Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
  • StaryKocur
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.01
    • 1521

Bardzo zacna propozycja.

Szkoda, że nie jestem piwowarem-amatorem.
    Jestem za to degustatorem-amatorem

A Tychy o rzut beretką .

St.Kocur
    Piwo pite z umiarem
    nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      2025.01.18 - Jedlina Zdrój, Baltic Porter Day
      Ahumba
      Dla prawdziwych koneserów portera przygotowano ekskluzywną ofertę na pełne i niezwykłe celebrowanie tego dnia. Między innymi 4-daniowy obiad z degustacją Porterów leżakowanych w beczkach z różnych zakątków świata.oraz zwiedzanie browaru z degustacją piwa prosto z tanku. Koszt 400zł od osoby
      Start
      2025-01-18
      Koniec
      2025-01-18
      Adres
      Browar Jedlinka
      2025-01-03, 17:23
    • dadek
      Kostrzyn Wielkopolski, Okrężna 18. Browar Harpagan
      dadek
      Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
      2024-11-20, 03:51
    • Ahumba
      2024.12.06 - Szczecin, Mikołajki z Browarem Gryfus
      Ahumba
      Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
      - Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
      - Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
      - Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....
      Start
      2024-12-06
      Koniec
      2024-12-06
      Adres
      Szczecin, Rynek Nowy
      2024-11-18, 20:56
    • dadek
      Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
      dadek
      Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
      2022-07-02, 02:16
    • pebejot
      Iran, Teheran, Kuhak Blvd 22, Behnoush Iran Co.
      pebejot
      Browar przemysłowy znajdujący się na zachodnich przedmieściach irańskiej stolicy między dwoma drogami wylotowymi z miasta.
      Obiekt znajduje się w pobliżu stacji metra Chitgar linii 4, żółtej.
      Jest to linia podmiejska, naziemna, obsługiwana piętrowymi pociągami, które osiągają...
      2023-10-08, 09:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...