Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam
Wyświetlenie odpowiedzi
Wspólne warzenie - czyli nieść kaganiec oświaty piwowarskiej :D
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA ja wręcz odwrotnie - odpalam w piwnicy lodówkę i warzę dziś pilsika
Co do warunków na dolniaki to w piwniczce mam dwie lodówki ale jedna jakoś nie wyrabia (steruje się od termika, nie od termostatu ) więc wymieniłem ostatnio lodówki w domu i stara idzie do piwnic Infama. Czeka na miejsce i podłączenie. Nie odpuszczę więc dolniakom."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziA można się wprosić na warzenie pilsika?
.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi[...]Ale już niedługo..... będę zapraszać w inne miejsce
Wysładzasz? Chmielisz? Jak?"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Wysładzam. Czy aby nie zaśmiecamy tematu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAle już niedługo..... będę zapraszać w inne miejsce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziCzyli...
Comment
-
-
Nadmienię również i w tym miejscu, że będę nieść ten kaganiec regularnie i w dodatku w ogólnie dostępnym miejscu we Wrocławiu
Comment
-
-
Mam pytanie, czy ktoś z Gdańska lub 3miasta ma zamiar warzyć piwko w najbliższym czasie? Chetnie bym się przyłączył i podpatrzył. Ja jestem początkujący i neiwiem czy wszystko robię dobrze...Michał-BULI-Nowak
I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bulipunk Wyświetlenie odpowiedziW Krakowie... Trochę daleko
Miłego warzenia
Ale zapraszam!
Sobota, godz. 10:00 (może tym razem bez poślizgu?)"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziDo Warszawki też kawałek... Z tego Szczecina to wszędzie podobnie.
Ale zapraszam!
Sobota, godz. 10:00 (może tym razem bez poślizgu?)
Comment
-
-
Dzięki za propzyszyn. Niestety nie dam rady do Wawy A generalnei jestem teraz w Gdańsku
Jeszce raz dzięki za zaproszenie... poczekam jednak na coś bliżejMichał-BULI-Nowak
I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)
Comment
-
Comment