Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa
Wyświetlenie odpowiedzi
Coś nowego dla piwowarów:-)
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzijak ty je będziesz sprzedawać to nie widze problemu :P
Ja też nieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziW końcu na emeryturze. A więc wesołe jest życie staruszka i piwa warzyć już nie musi.
Comment
-
-
Przepraszam za te max. 55 lat, ankietę przygotowywał młody człowiek, pamiętam coś jeszcze z tego wieku - osoby powyżej 55 lat się często wtedy widzi jako stetryczałych dziadków, którzy kufla nie są w stanie utrzymać
Nie zwróciłam na to uwagi, wybaczcie
Comment
-
-
poszło"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Jakieś inne sugestie może macie co do ankiety?
Ponad 500 wyświetleń, a tylko nieco ponad 100 wypełnionych ankiet, jest mi smutno
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedziJa mam sugestie... gdy przyszło mi zaznaczyć województwo w którym mieszkam, ze zgrozą zobaczyłem nazwę "Łudzkie"Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedziJa mam sugestie... gdy przyszło mi zaznaczyć województwo w którym mieszkam, ze zgrozą zobaczyłem nazwę "Łudzkie"
Comment
-
-
ankietka wypełnionaSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJakieś inne sugestie może macie co do ankiety?
Ponad 500 wyświetleń, a tylko nieco ponad 100 wypełnionych ankiet, jest mi smutno
Skąd przeświadczenie, że jest potrzebny jeszcze jeden sklep z surowcami?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzija mam...
Skąd przeświadczenie, że jest potrzebny jeszcze jeden sklep z surowcami?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Bardzo dobrze,ze co raz więcej się dzieje jeśli chodzi o piwowarstwo domowe. Im wieksza konkurencja tym lepiej. Sklepy będą walczyć nie tylko cenami ale i oferta. Jak zapewne zauważyliście oferta sklepów internetowych z wielu innych krajów jest znacznie większa. Mam nadzieje,ze z czasem doczekamy się wielu nowych składników, akcesoriów, itd.
Do tej pory kupowałem tylko w BA. Teraz regularnie przyglądam się poczynaniom HomeBrewing. Myślę,ze jak poszerza ofertę to właśnie tam będę kupował, chociażby dlatego, ze jestem z KRK i mogę odebrać zamówienie osobiście. Jeśli pojawi się kolejny sklep to jeszcze lepiej. Popieram, zagrzewam do pracy i życzę powodzenia!!!
Tak nawiasem mówiąc, mam cicha nadzieje,ze może któryś z naszych sklepów rozpocznie sprzedaż detaliczna butelek, które są dostępne w sklepie minibrowar.pl. Fantastyczne butelki. Niestety całej palety nie potrzebuje, nie mówiąc o tym,ze nie miał bym gdzie trzymać
W związku z powyższym uważam, iż jest potrzebny kolejny sklep.
Comment
-
Comment