Radam już ładnie e-prezesowi odpowiedział, ja tylko dodam, że to nie będzie TYLKO sklep. Sklep będzie jednym z elementów szerzej zakrojonej działalności na rzecz piwowarstwa.
Coś nowego dla piwowarów:-)
Collapse
X
-
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Sklep jest przy tym nieodzownym elementem, ale nie jedynymComment
-
"
6. Jak często zaopatruje się/ zaopatrywałbym się w surowce?*
1) Raz w miesiącu
2) Dwa razy w miesiącu
3) Jeden raz w sezonie
4) Dwa razy w roku
5) Nieregularnie
7. Średnio miesięcznie na moje zainteresowanie piwowarstwem jestem w stanie wydać/wydaję:*
1) Surowce i akcesoria 50-100zł
2) Surowce i akcesoria 101-150 zł
3) Surowce i akcesoria 151-200zł
4) Surowce i akcesoria 200
"
no właśnie, zaznaczam np: nieregularnie zaopatruje się w surowce, ale niżej jest napisane ile "wydać/wydaję", no ale ja właśnie wydaje tyle ile mogę. No nie wiem czy łapiecie. Innymi słowy w 7. pytaniu powinna być jeszcze dodatkowa odpowiedź do 50zł. :]
pozdrawiam.
Przepraszam jeżeli nie powinienem wklejać tu treści ankiety.Comment
-
Ankietę rzeczywiście niepotrzebnie wkleiłeś. Co do zastrzeżenia - weźmiemy pod uwagę na przyszłość (tego to już się nie da skorygować w trakcie trwania ankiety), dzięki za inicjatywęComment
-
Po niżej zdjęcie gildii Deltabrouwers.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
-
Był swojego czasu BA i WES i jak chodzi o cenę na słód to konkurencji nie było. Krzywdy sobie nie robili, bo dla jednych priorytetem był ekstrakt a dla drugich pełen asortyment i obsługa małych browarów w hurtowe dostawy surowców. Dołączył Piwodziej oraz Shlangie i owszem rewolucyjne jak mi się wydawało jego pomysły chwytały - było taniej, ale odkąd nie ma sklepu Piwowar.biz jest bryndza. Może i masz rację, a może nie. Inaczej, dlaczego teraz nie ma tej konkurencji??Comment
-
Szkoda, E-prezesie, że nie przeczytałeś mojego posta chociażby, zanim się wypowiedziałeś nie na temat.Comment
-
Bardzo dobrze,ze co raz więcej się dzieje jeśli chodzi o piwowarstwo domowe. Im wieksza konkurencja tym lepiej. Sklepy będą walczyć nie tylko cenami ale i oferta. Jak zapewne zauważyliście oferta sklepów internetowych z wielu innych krajów jest znacznie większa. Mam nadzieje,ze z czasem doczekamy się wielu nowych składników, akcesoriów, itd.
Do tej pory kupowałem tylko w BA. Teraz regularnie przyglądam się poczynaniom HomeBrewing. Myślę,ze jak poszerza ofertę to właśnie tam będę kupował, chociażby dlatego, ze jestem z KRK i mogę odebrać zamówienie osobiście. Jeśli pojawi się kolejny sklep to jeszcze lepiej. Popieram, zagrzewam do pracy i życzę powodzenia!!!
Tak nawiasem mówiąc, mam cicha nadzieje,ze może któryś z naszych sklepów rozpocznie sprzedaż detaliczna butelek, które są dostępne w sklepie minibrowar.pl. Fantastyczne butelki. Niestety całej palety nie potrzebuje, nie mówiąc o tym,ze nie miał bym gdzie trzymać
W związku z powyższym uważam, iż jest potrzebny kolejny sklep.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
czytałem. po prostu uważam, że nie jest potrzebny kolejny sklep. dotychczas radziliście sobie bez niego własnym sumptem. sądzicie, że jak teraz ktoś się tym zajmie firmowo, będzie równie tanio?Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2008-12-20, 22:30.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN