Radam już ładnie e-prezesowi odpowiedział, ja tylko dodam, że to nie będzie TYLKO sklep. Sklep będzie jednym z elementów szerzej zakrojonej działalności na rzecz piwowarstwa.
Coś nowego dla piwowarów:-)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSklep będzie jednym z elementów szerzej zakrojonej działalności na rzecz piwowarstwa.
Czy będzie to też miejsce gdzie będzie można się spotkać w większej grupie, uwarzyć coś, pogadać, podegustować? Taki klub?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziCzy będzie to też miejsce gdzie będzie można się spotkać w większej grupie, uwarzyć coś, pogadać, podegustować? Taki klub?
Sklep jest przy tym nieodzownym elementem, ale nie jedynym
Comment
-
-
"
6. Jak często zaopatruje się/ zaopatrywałbym się w surowce?*
1) Raz w miesiącu
2) Dwa razy w miesiącu
3) Jeden raz w sezonie
4) Dwa razy w roku
5) Nieregularnie
7. Średnio miesięcznie na moje zainteresowanie piwowarstwem jestem w stanie wydać/wydaję:*
1) Surowce i akcesoria 50-100zł
2) Surowce i akcesoria 101-150 zł
3) Surowce i akcesoria 151-200zł
4) Surowce i akcesoria 200
"
no właśnie, zaznaczam np: nieregularnie zaopatruje się w surowce, ale niżej jest napisane ile "wydać/wydaję", no ale ja właśnie wydaje tyle ile mogę. No nie wiem czy łapiecie. Innymi słowy w 7. pytaniu powinna być jeszcze dodatkowa odpowiedź do 50zł. :]
pozdrawiam.
Przepraszam jeżeli nie powinienem wklejać tu treści ankiety.
Comment
-
-
Ankietę rzeczywiście niepotrzebnie wkleiłeś. Co do zastrzeżenia - weźmiemy pod uwagę na przyszłość (tego to już się nie da skorygować w trakcie trwania ankiety), dzięki za inicjatywę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAno też. Głównym zamierzeniem jest stworzenie miejsca integrującego piwowarów, służącego pomocą nowym piwowarom i rozwijającego wiedzę piwowarską bardziej doświadczonych.
Po niżej zdjęcie gildii Deltabrouwers.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA skąd przeświadczenie, że nie?
Comment
-
-
Szkoda, E-prezesie, że nie przeczytałeś mojego posta chociażby, zanim się wypowiedziałeś nie na temat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radam Wyświetlenie odpowiedziBardzo dobrze,ze co raz więcej się dzieje jeśli chodzi o piwowarstwo domowe. Im wieksza konkurencja tym lepiej. Sklepy będą walczyć nie tylko cenami ale i oferta. Jak zapewne zauważyliście oferta sklepów internetowych z wielu innych krajów jest znacznie większa. Mam nadzieje,ze z czasem doczekamy się wielu nowych składników, akcesoriów, itd.
Do tej pory kupowałem tylko w BA. Teraz regularnie przyglądam się poczynaniom HomeBrewing. Myślę,ze jak poszerza ofertę to właśnie tam będę kupował, chociażby dlatego, ze jestem z KRK i mogę odebrać zamówienie osobiście. Jeśli pojawi się kolejny sklep to jeszcze lepiej. Popieram, zagrzewam do pracy i życzę powodzenia!!!
Tak nawiasem mówiąc, mam cicha nadzieje,ze może któryś z naszych sklepów rozpocznie sprzedaż detaliczna butelek, które są dostępne w sklepie minibrowar.pl. Fantastyczne butelki. Niestety całej palety nie potrzebuje, nie mówiąc o tym,ze nie miał bym gdzie trzymać
W związku z powyższym uważam, iż jest potrzebny kolejny sklep.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziInaczej, dlaczego teraz nie ma tej konkurencji??
zapomniałes o http://www.homebrewing.pl/Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, E-prezesie, że nie przeczytałeś mojego posta chociażby, zanim się wypowiedziałeś nie na temat.Last edited by e-prezes; 2008-12-20, 22:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziczytałem. po prostu uważam, że nie jest potrzebny kolejny sklep. dotychczas radziliście sobie bez niego własnym sumptem. sądzicie, że jak teraz ktoś się tym zajmie firmowo, będzie rónie tanio?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJednak nie czytałeś, tu nie chodzi o sklep.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMoje obiekcje dotyczą jedynie sklepu, całą resztę popieram.
Wszystko zweryfikuje rynek. On rozsądzi czy jest potrzebny czy nie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment