Wielki_B w telewizorze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Pendragon
    Policzmy wszystkie browary
    Pendragon
    Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
    Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
    Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
    Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
    2018-04-23, 17:24
  • Jimmy_jb
    Pruszcz Gdański, Powstańców Warszawy 5, Bar Zacisze
    Jimmy_jb
    Wiekowy lokal usytuowany niedaleko dworca pkp, niemalże tuż pod wiaduktem. W tym miejscu na początku dwudziestego wieku był główny przejazd kolejowy i obok niego powstała gospoda prowadzona przez niejakiego Mullera - to właśnie w tym ceglanym budynku pamiętającym lepsze czasy mieści się...
    2016-11-18, 22:49
  • MLT
    Słowacja, Liptovsky Mikulas, M. Pisuta 4, Rider's club
    MLT
    Lokal w odległości 50m od rynku, w podwórzu. Czynny pon-pia 10-24, sob 15-1, nie 15-24. Knajpa w stylu "motocyklowym", pod sufitem wiszą dwa motory, wszędzie pełno części motorowych, na ścianach zdjęcia z różnego rodzaju wypraw, w telewizorze czasami jakiś teledysk, a zazwyczaj...
    2010-03-08, 19:14
  • dipeone
    Pelforth, Panach' Le Monaco
    dipeone
    Nie wiem jaki browar - etykieta mi nic nie mówi, wpisywałem w wyszukiwarce wiele fraz podobnych w kilku kombinacjach ,ale zero wyników ,więc zdecydowałem się założyć temat.
    Z etykiety:
    Piwo z dodatkiem syropu z granatu, alk. 1,2%,
    Skład: woda, chmiel, słód jęczmienny,...
    2010-12-30, 19:09
  • MLT
    Szczyrk, Chatka (koło dworca PKS)
    MLT
    Knajpa typu "mordownia". Z nalewaka Mocne (3,50) i Gold Fassl (3,20) z Jędrzejowa. Ubi na zewnątrz w plastikowej budce, ale czyste i pachnące. Bardzo sympatyczna atmosfera, goście głównie miejscowi. Dla mnie największą atrakcją był stały bywalec malkontent, co pokazywali w telewizorze...
    2006-02-09, 00:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...