Mam problem z zarejestrowaniem wersji trial, po zalogowaniu dostaję link do programu, oraz informację że będę potrzebował klucza do odblokowania znajdującego się pod nazwą programu, niestety jest widoczna tylko część tego klucza, wygląda to tak"U53P-####-####-####-####-####-####-YQEH" czy ja czegoś nie rozumiem, czy coś źle robię?
beertools
Collapse
X
-
Mam problem z zarejestrowaniem wersji trial, po zalogowaniu dostaję link do programu, oraz informację że będę potrzebował klucza do odblokowania znajdującego się pod nazwą programu, niestety jest widoczna tylko część tego klucza, wygląda to tak"U53P-####-####-####-####-####-####-YQEH" czy ja czegoś nie rozumiem, czy coś źle robię?
Related Topics
Collapse
-
Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.
Sam lokal...3 Photos-
Channel: Armenia
2025-03-25, 22:19 -
-
Wieś Raasiku niczym nie różni się od innych wsi w Estonii. Idylliczna atmosfera niedzielnego popołudnia, którą używają sobie liczni miłośnicy dwóch kółek, uskuteczniający przejażdżki przy pięknej pogodzie, która nie jest tam taka oczywista o czym przekonałem się osobiście.
...3 Photos-
Channel: Estonia
-
-
Po środku małego miasteczka Detenice stoi ładnie odrestaurowany barokowy zamek.
Ja w skrócie napiszę, że w latach 1948-98 zamek był własnością państwa, które założyło tutaj akademik. Budynek zamku przeszedł ostatnio gruntowną rekonstrukcję, a publiczność może zobaczyć 14...-
Channel: Czechy
-
-
Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...-
Channel: Holandia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment