Wały, cenzura i zło
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Sprawa rozbija się może mniej o wysyłkę płynnych wrażliwych drożdży w cienkiej kopercie, a bardziej ogólnie o rozsądek Kupujących, a raczej częsty jego brak przy opcji listu. Wprowadziliśmy na początku opcję listu z myślą właśnie o drobnych awaryjnych zakupach typu saszetka suchych drożdży, cienka książka, etc, właściwie wszystko co przejdzie przez szczelinę skrzynki na listy a jest na tyle trwałe, że się nie uszkodzi podczas transportu w zwykłej kopercie - takich zamówień było niewiele. Kupujący niestety nagminnie wybierali tę opcję do produktów które nijak mogą być wysłane listem. Najbardziej jaskrawe przypadki - zamówienie fermentora czy szklanych ballingometrów. Pojedyncze produkty ponadto nie rekompensują ani kosztów opakowania ani samego pakowania, stąd cóż... albo opakowanie będzie w cenie produktu albo w cenie przesyłki. Natomiast ciągłe tłumaczenia dlaczego fermentora czy innej lekkiej ale dużej czy kruchej rzeczy nie wyślemy listem wyraźnie upośledzały funkcjonowanie sklepu.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-07-20, 23:45.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Wydawało się, że idea gospodarki socjalistycznej skompromitowała się jakieś 30 lat temu, ale okazuje się, że nie: wciąz są wyznawcy tej pięknej idei, dla których właściciel sklepu jest krwiopijcą, a w najlepszym razie spekulantem. Symptomatyczne jest, że obaj panowie, tak gromko piętnujący "wały, cenzurę i zło" są całkowicie anonimowi, bo w swoich profilach nie podali ani jednej informacji o sobie - ot, kolejny przykład odwagi nowego typu.
Gonić bolszewików z forum, i tyle.Comment
-
to może ja !
Chciałem zaprotestować przeciwko rosnącym cenom nowych aut !
Otóż w zeszłym roku nowy mercedes C klasy zaczynał się od 121 tyś zł
w tym cena zaczyna się od 126 tysięcy !!
Czy to nie narusza naszej wolności ??
Czy nie czujecie, że koncern przez działanie przeciw klientowi pluje nam w twarz ??
Przecież ja biedny człowiek nie kupię już tego mercedesa w tym roku (składam od 15 lat ! ) tylko będę musiał poczekać aby móc dołożyć do tego interesu. Jak oni mogli !? co gorsza może się okazać że za rok znowu podniosą ceny i nie kupię tego auta bo znowu muszę dołożyć. Przecież tak nie wolno !
Zgłaszam oficjalny wniosek o uregulowanie cen mercedesów klasy C (konkretnie interesuje mnie model C 180 BlueEFFICIENCY).
Dodatkowo proszę o wprowadzenie polityki GPS dla każdego oraz opon zimowych w standardzie.
Na koniec pragnę przypomnieć, że to klient Dyktuje ceny a nie producent czy co gorsza zdzierca dostawca!
Dla tych co nie wiedzą -Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-07-21, 10:35.Comment
-
Comment
-
Nie wiem jak u Was wygląda to technologicznie, ale w jakichś sklepach internetowych spotkałem się z automatem, który na podstawie wybranych przez klienta towarów proponuje przy finalizacji zamówienia tylko te opcje wysyłki które są możliwe do zrealizowania, dzięki czemu nie da się zamówić tego wiadra listem. To by Wam na pewno ułatwiło życie, a ofiarom losu jak ja oszczędziło upokorzeń.Comment
-
Dopóki takiego rozwiązania nie wprowadzimy, to opcja listu pozostanie wyłączona, obecnie jest więcej zachodu dla wszystkich - tak sprzedawcy jak i kupującego. Oczywiście nie wykluczam że niektóre wybory Klientów były efektem pomyłki, ale wynikiem były spore uciążliwości.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-07-21, 12:29.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-