zakładanie browaru

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Ranger
    Zakładanie browaru kontraktowego
    Ranger
    Witam,
    Chciałbym poprosić o podzielenie się wiedzą na temat zakładania browaru kontraktowego. Jestem na chwile obecną zapalonym konsumentem ale TYLKO konsumentem i o stronie produkcyjnej oraz logistycznej nie mam pojęcia.

Mam kilka pytań:

1. Jakie są minimalne...
    2016-07-04, 08:13
  • koczki86
    Zakładanie browaru
    koczki86
    Witajcie moi drodzy.
    Mam pytanie: Czy pomysł założenia browaru jest trafiony czy raczej dać sobie spokój?
    Chodzi mi konkretnie o taki mały browar lokalny.
    2008-10-24, 12:58
  • Maciucha67
    sterylizacja butelek
    Maciucha67
    Czasami trzeba szybko piwo rozlać do butelek, a jak wiadomo wygrzewanie w piekarniku trochę trwa, potem studzenie...
    I w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś stosował wyprażanie butelek w wolnym czasie, po wystudzeniu zakładanie na szyjkę folii aluminiowej i w skrzynkę, bądź do szafy....
    2010-06-20, 16:59
  • Krzysiu
    Sobótka, Zmorskiego, Pod Basztą
    Krzysiu
    Restauracja "Pod Basztą", Sobótka Górka, "rynek".
    Piękny poniemiecki gasthaus, sala 30 x 20 metrów, scena, na stropie ciemna drewniana boazeria. Bar nowoczesny, ale nie rażący, kilka stolików w stylu "późny Gomółka", co sprawia wrażenie, że sala jest...
    2001-07-03, 08:23
  • pezet
    Proef, Vicaris Generaal
    pezet
    Proefbrouwerij zlokalizowany jest w Lochristi kilka kilometrów na wschód od Gent. Proef ma wiele znaczeń: probować, smakować lub udowodnić coś. Jeśli chcielibyśmy zatem przetłumaczyć nazwę browaru to mamy wybór.
    Właścicielem receptury Vicaris Generaal jest browar Dilewyns z Grembergen...
    2006-04-27, 12:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...