Wiem, że nie uznajesz emotikonów ale bez nich Twój post jest bezsensowny.
zakładanie browaru
Collapse
X
-
Comment
-
Ty sadysto, jednym postem obdarłeś ze złudzeń dwie osoby na tym łez padole..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Chciałbym poprosić o podzielenie się wiedzą na temat zakładania browaru kontraktowego. Jestem na chwile obecną zapalonym konsumentem ale TYLKO konsumentem i o stronie produkcyjnej oraz logistycznej nie mam pojęcia.
Mam kilka pytań:
1. Jakie są minimalne...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witajcie moi drodzy.
Mam pytanie: Czy pomysł założenia browaru jest trafiony czy raczej dać sobie spokój?
Chodzi mi konkretnie o taki mały browar lokalny.-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Czasami trzeba szybko piwo rozlać do butelek, a jak wiadomo wygrzewanie w piekarniku trochę trwa, potem studzenie...
I w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś stosował wyprażanie butelek w wolnym czasie, po wystudzeniu zakładanie na szyjkę folii aluminiowej i w skrzynkę, bądź do szafy....-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Restauracja "Pod Basztą", Sobótka Górka, "rynek".
Piękny poniemiecki gasthaus, sala 30 x 20 metrów, scena, na stropie ciemna drewniana boazeria. Bar nowoczesny, ale nie rażący, kilka stolików w stylu "późny Gomółka", co sprawia wrażenie, że sala jest...-
Channel: Dolnośląskie
2001-07-03, 08:23 -
-
Proefbrouwerij zlokalizowany jest w Lochristi kilka kilometrów na wschód od Gent. Proef ma wiele znaczeń: probować, smakować lub udowodnić coś. Jeśli chcielibyśmy zatem przetłumaczyć nazwę browaru to mamy wybór.
Właścicielem receptury Vicaris Generaal jest browar Dilewyns z Grembergen...-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment