Projektowanie browaru ;)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Szwecja, Malmö, Bergsgatan 33, Malmö Brewing Co & Taproom
    pebejot
    Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
    Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
    Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...
    2024-08-07, 16:46
  • pebejot
    Rumunia, Bukareszt, Strada Sarafinești 16B, Brews Brothers
    pebejot
    Właściwie trzeba zacząć od tego, że nie wiadomo, do jakiej kategorii ten browar zakwalifikować.
    Brews Brothers powstał w 2018 roku. Zlokalizowany jest w jednorodzinnym domu we wschodniej dzielnicy Bukaresztu niedaleko stadionu narodowego.
    Z głównego dworca kolejowego jest stąd...
    2023-12-20, 22:22
  • heckler
    Czechy, Louňovice Pod Blaníkem, Náměstí J. Žižky 49, Podblanický pivovar Špácal
    heckler
    U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.

Nowa...
    2025-02-11, 08:42
  • grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • heckler
    Czechy, Praha-Malá Strana, Karmelitská 373/25, Pivovar Mikuláš
    heckler
    Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
    2025-01-02, 07:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...